iwona T 18.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam mam problem z kominem, lecz nie moim a sąsiada! na łaczacej nas scianie jest jego komin, ktory on uzywa. z mojej strony na całej długosci wychodzi cos czarnego podejrzewam sadze i nieszczelnosc spoin.sasiad nie ma zamiaru nic z tym zrobic !A ja nie zaspasoruje mu kwasówki ! poradzcie co z tym faktem mam zrobic. nadmienie ze w zeszłym roku kładłam nowy tynk a to znow wyszło z góry dziekuje za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Kupiłbym jaki granat i wrzucił.... Prze.srana sprawa! Mokrym pali a komin jest do du... Podkuj, wstaw jaką blachę, siatkę Rabitza przymocuj i otynkuj. Nie widzę innego wyjścia. Zawsze wylezie Ale może się nie znam... Są tu lepsi kominoznawcy. Może się który odezwie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 13.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 ja tez mam problem z kominem, tynk od niego odchodzi i przecieka nam z jednej strony, podobno wystarczy tylko opierzyc komin nie wiem kogo mam szukac by to zrobil poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts