Wit 25.07.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Ciekawy jestem czy ktos buduje ten dom i jakie ma/mial doswiadczenia.http://republika.pl/witwiech/orle.jpghttp://nowydom.onet.pl/projekty.html?P_OID=2289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 25.07.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 To nie jest dom tylko jakiś zamek w stylu nijakim, ciekawe gdzie Ty to chcesz wybudować? Mam nadzieje, że nie w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.07.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 O, proszę! Kogo ja widzę?! Znowu pan maag ze swoimi wyrokami! Pytanie było: czy ktoś to buduje, a nie czy nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 26.07.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Ja tego domu nie buduję i miejmy nadzieję, że nikt nie buduje, Tobie też odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 26.07.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Ja tego domu nie buduję i miejmy nadzieję, że nikt nie buduje, Tobie też odradzam. Pochwal się tym który Ty budujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 26.07.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Jeszcze nie buduję, czekam dopiero na wz i całymi dniami zastanawiam się co tak naprawdę potrzebuję. Wiem jak chcę, żeby wyglądał ale nie mam pewności co do ilości pokoji, mam w planie dwójkę dzieciaków, ale nigdy nie wiadomo Wśród znajomych szukam "taniego architekta"... Jak już będę miał gotowy projekt to bardzo chętnie się nim z Wami podzielę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 27.07.2003 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Jeszcze nie buduję, czekam dopiero na wz i całymi dniami zastanawiam się co tak naprawdę potrzebuję. Wiem jak chcę, żeby wyglądał ale nie mam pewności co do ilości pokoji, mam w planie dwójkę dzieciaków, ale nigdy nie wiadomo Wśród znajomych szukam "taniego architekta"... Jak już będę miał gotowy projekt to bardzo chętnie się nim z Wami podzielę pozdrawiam Życzę Ci więc trafnych decyzji. Koniecznie pochwal się swoim domkiem jak już go dopracujesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wit 27.07.2003 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 To nie jest dom tylko jakiś zamek w stylu nijakim, ciekawe gdzie Ty to chcesz wybudować? Mam nadzieje, że nie w mieście. O gustach sie nie dyskutuje. Dom bedzie na wsi na pogorzu na skarpie w nad rzeka z widokiem na doline. Jest 200m do lasu. Ale pytanie bylo czy ktos ma doswiadczenia z budowania tego domu. Wiem, ze ktos realizowal to na Pomorzu ale nie udalo mi sie skontaktowac z inwestorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 27.07.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 nie dyskutuje się a powinno, dlatego nasz kraj tak wygląda jak wygląda.Domy, samochody, ubiór, fryzury itd, itp /disco-p... nie dokończę/ polecam np.: [/url]http://www.wiejski.tuning.prv.pl/ dyskutujmy i to jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts