kasiola 18.09.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 mój dostawca płytek poleca system Mira ,ale nie wiem nic o jakości Czy możecie polecić coś sprawdzonego do łazienki? Zaznaczam ,że jest tam ogrzewanie podłogowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adozet 18.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ja wykonuje fermacell , ale ogólnie mówiąc , to kazfy system dostępny w handlu ( atlas , ceresit) jeśli zostanie poprawnie wykonany ( bez poganiania) to zdaje egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 19.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 atlas woder plus ichniejsza tasma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 29.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 każdy dobry jeżeli fachowiec robi w mirze to dać mu robic w mirze bo przyzwyczajony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 30.09.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Nie wiem czy to o ten rodzaj izolacji chodzi, mój fachowiec użył firma - chyba Ultrament, nazwa - folia uszczelniająca płynna. Prosiłam, aby dał jakieś dodatkowe zabezpiczenie pod płytki aby nie było pod nie przecieków. Jest to płynna masa która po jakms czasie wysycha i jest przyklejona do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terlica 30.09.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 mialam zastosowana podobna folie w plynie,firma mapei.pomalowane byly sciany pod plytkami w brodziku,ze wzgledu na wzglad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA76 05.11.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 mapei, folia w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts