Gość 25.07.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Czy taka inwestycja celowa? Jeżeli tak to jaką ma przewagę nad wykonaniem jej z płyt g-k. Sąsiad robi coś podobnego pomimo kosztów stali, cegły dziurawki, betonu i deskowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbrakus 25.07.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 przepraszam za anonimowość ;)To wyżej napisałem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JerryCool 25.07.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Według mnie jak najbardziej...Jak budowałem ściany to nie zastanawiałem się nad tym, zrobiłem całe poddasze (skosy i strop) z płyty G-K. Właśnie kończą, tyle tylko że ja w międzyczasie naoglądałem sie sporo domków z popękaną płytą G-K. Na budowę "zaprosiłem" kilka ekip do płyty wszyscy twierdzili że: nie widzieli jeszcze niepopękanej płyty G-K. Ta ekipa która wykonuje u mnie płyte twierdzi że około 5-10% połączeń popęka. Wykonując skosy i strop poddasza z betonu masz 100% pewność że nie popeka ci( chyba że coś sp...). Nie liczyłem kosztów, ale wydają mi się że są porównywalne. W tej chwili myśle że zdecydowłbym się na "tradycyjny" sposób wykonania podasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 25.07.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 A moglibyście opisać jak to wygląda, bo mi też nie bardzo widzą się popękane płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts