monikagrabska 18.09.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 kończą mi dach i zamierzam wstawić przed zimą okna aby być może w zimę porobić instalacje, jak by nie marzło.miałam wstawiać oknoplast kraków , a moja połowa poprzynosiła namiary i na inne firmy.poprostu zwariowałam od informacji. wiem , że temat wałkowany ale poradcie jakie Wy wstawialiście i czy spęłniły Wasze oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 18.09.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 wystarczy że zajrzysz tu: http://forum.muratordom.pl/szukam-dobrych-okien,t2695.htm i wszystko wiesz Ps. mam Oknoplast Kraków i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 18.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 a ja nie zagladalem tam gdzie podpowiada Heath ... a i tak kupilem Oknoplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.09.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 wystarczy że zajrzysz tu: http://forum.muratordom.pl/szukam-dobrych-okien,t2695.htm i wszystko wiesz .... i dopiero nic nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek30 19.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 jareko.... ma rację, im więcej czytasz tym mniej wiesz... porozmawiaj ze znajomymi, posłuchaj ich opinii i wybierz... Oknoplast lub Jezierski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 19.09.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja również zakupiłam Oknoplast Kraków i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 19.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Tomek30 napisał:jareko.... ma rację, im więcej czytasz tym mniej wiesz... porozmawiaj ze znajomymi, posłuchaj ich opinii i wybierz... Oknoplast lub Jezierski święte słowa: Oknoplast lub Jezierski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 19.09.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Panowie i Panie nawet jalepsze okna można spieprzyć przez montaż, dlatego zwracajcie uwagę nie tylko na okna ale też na ekipę montująca okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 19.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Panowie i Panie nawet jalepsze okna można spieprzyć przez montaż, dlatego zwracajcie uwagę nie tylko na okna ale też na ekipę montująca okna ale tez pamietajmy, ze kiepskie okna chocby najlepiej zamontowane zawsze beda kiepskie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts