Gość Mustafa 25.07.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 WitamNadchodzi czas rozliczenia się z majstrami od gipsowania ścian i w związku z tym mam pilne pytanieZałóżmy że mam scianę i na niej położone płyty GK (położeni płyt niewchodzi w zakres rozważań)Czy metr kwadratowy szpachlowania takiej ściany z płytami to jest po prostu metr kwadratowy ściany czy też liczy się, że np na 3 m^2 ściany wychodzijeden m^2 szpachlowania ? a moja na pozór dziwne pytanie wynika z tego, że cena jest taka sama za matrkwadratowy szpachlowania płyt jak i metr kwadratowy szpachlowania zwykłegotynku wapiennego a przecież w tym drugim przypadku roboty jest ze 3 razywięcej=======Mustafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 25.07.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Być może wynika to z faktu, że szpachlowanie połączeń i wkrętów jest wliczone w cenę montażu płyt. A przy szpachlowaniu powierzchni nie ma znaczenia czy to sa płyty czy ściana...Moja ekipa tak właśnie ma w cenniku. Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 25.07.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Witam. u mnie na tynkach cementowych wzieli po 100 zl za pokoj, to malo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts