Silkroad 19.09.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Mam głęboką piwnicę i zamiast papy termoizolacyjnej będę robił masą Deitermana izolację poziomą i pionową. Chcę mieć pewność dobrej chydroizolacji chociaż grunt mam dobry i w miare przepuszczalny ale nigdy nic nie wiadomo. W piwnicy planuje miec pracownie więc chce mieć komfort. proszę o opinie na temat tej masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 19.09.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 moja opinia dotycząca TEJ masy:jest dobra,lub nie natomiast, jeżeli chodzi o firmę Deitermann, to robi dobe izolacje, ale drogie no i nie ludki, bo to głupio brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.09.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 jaka to izolacja i przed czym ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mixer 25.09.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Jak rozumiem chodzi o izolacje ścian piwnic??Nie, nie rozumiem...chodzi o pape termozgrzewalną bo o papie termoizolacyjnej ja nie slyszał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silkroad 06.10.2007 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 oczywiście papa termozgrzewalna . Wysmarowałem wszystkie ściany Deiterman-em i nieźle to wygląda teraz daje styropian STYROHARD dość drogi bo razem z masą Deitermana, siatką i grunetem wychodzi około 70 zł za m2 ale mam ściany jak z gumy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silkroad 06.10.2007 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 oczywiście papa termozgrzewalna . Wysmarowałem wszystkie ściany Deiterman-em i nieźle to wygląda teraz daje styropian STYROHARD dość drogi bo razem z masą Deitermana, siatką i grunetem wychodzi około 70 zł za m2 ale mam ściany jak z gumy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts