Marusia.biz 19.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witajcie, niedawno przeprowadziłam się z miasta na wieś, oddycham świeżym powietrzem, zachwycam się widokiem Ślęży oddalonej teraz już tylko 20 km ode mnie i w ogóle, takie tam, wiejskie życie;-) Zalogowałam się na forum, bo postanowiłam poszukać informacji na temat zrobienia wylewki i tynków w piwnicy. Poszukiwania na wsi fachowca, który by mi to zrobił póki co nie dało rezultatów (ludziom jakoś się nie chce pracować), a "z ulicy" się boję brać - zazwyczaj mam potem albo krzywo ucięte drzwi, albo wykonawca bierze zaliczkę i znika, chyba mam pecha Czytam, czytam i już się zmęczyłam;) W dodatku poczytałam czarną listę wykonawców i jeszcze bardziej się boję kogokolwiek zatrudnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witaj Strach czasami ma wielkie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 20.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witaj jestem zmeczona i boje sie wykonawcow jednak...budowa powolutku dobiega konca i niedlugo urzne sie ze szczescia na tarasie czego Tobie takze jak najszybciej zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.09.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 witaj mysl pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 24.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No to ja też sie przyłączam do witających, życzę wytrwałości i dobrej zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts