Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ratunku leci woda przez zamk.okna!!!!

Recommended Posts

Witam.

Kto mi pomoze i odpowie na pytanie dlaczego zbiera mi sie woda na nowiuśkich parapetach wew. z konglomeratu zamontowanych wczoraj.

A tak sie cieszyłam. :cry: :cry:

Pojechalam wczoraj na budowe zeby zabezpieczyc folia bąbelkową co by mi robotnicy nie zniszczyli.Wziełam sie ostro do pracy ,no wyszło szydło woda na parapetach a okna zamknęte.

I co wy na to.

Płebla

Witam.

Kto mi pomoze i odpowie na pytanie dlaczego zbiera mi sie woda na nowiuśkich parapetach wew. z konglomeratu zamontowanych wczoraj.

A tak sie cieszyłam. :cry: :cry:

Pojechalam wczoraj na budowe zeby zabezpieczyc folia bąbelkową co by mi robotnicy nie zniszczyli.Wziełam sie ostro do pracy ,no wyszło szydło woda na parapetach a okna zamknęte.

I co wy na to.

Płebla

Zapomniałam dodac ze parapety zewnetrzne tez sa a budynek otynkowany.

Płebla

ceknie pod listwa parapetowa na zewnątrz
,

No to juz predzej w to uwierze,ale az tak ,przeciez wew.parapety mam ladnie obsadzone i zarobione akrylem.Nie widzialam zadnych szczelin.

Płebla

szczelnośc dają parapety zew a nie wew

Ok.

Czyli dekarze dali d.....y,

Dzieki za uwagi , jako brunetka nie dam sobie wcisnac kitów

Pozdrawiam

Płebla

A tak swoja droga z tym polewaniem okien to dobry pomysl .

sprawdź czy czasem dolna uszczelka nie zmieniła położenia i nie przylega do okapnika i woda spływając po szybie leci właśnie do środka domu.

Wlasnie moje przypuszczenia sa takie z tak jest.

Natomiast dekarz powiedzial mi wlasnie przez telefon ze to kwestia uszczelek okiennych bo pewnie nie posprzatalam jeszcze drobnego gruzu budowlanego.

Pachnie mi to bzdurą

:wink: Płebla