płebla 19.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam. Kto mi pomoze i odpowie na pytanie dlaczego zbiera mi sie woda na nowiuśkich parapetach wew. z konglomeratu zamontowanych wczoraj. A tak sie cieszyłam. Pojechalam wczoraj na budowe zeby zabezpieczyc folia bąbelkową co by mi robotnicy nie zniszczyli.Wziełam sie ostro do pracy ,no wyszło szydło woda na parapetach a okna zamknęte. I co wy na to. Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.09.2007 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam. Kto mi pomoze i odpowie na pytanie dlaczego zbiera mi sie woda na nowiuśkich parapetach wew. z konglomeratu zamontowanych wczoraj. A tak sie cieszyłam. Pojechalam wczoraj na budowe zeby zabezpieczyc folia bąbelkową co by mi robotnicy nie zniszczyli.Wziełam sie ostro do pracy ,no wyszło szydło woda na parapetach a okna zamknęte. I co wy na to. Płebla Zapomniałam dodac ze parapety zewnetrzne tez sa a budynek otynkowany. Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 i zapewne okienka zamknięte a w nocy już jakby chłodniej a okienka suche? Bo wątpię Skropliła sie para wodna i tyle - nie jest temu winny parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.09.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 i zapewne okienka zamknięte a w nocy już jakby chłodniej a okienka suche? Bo wątpię Skropliła sie para wodna i tyle - nie jest temu winny parapet Ale to bylo w czasie ulewy gdzies kolo godz.18.00 Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.09.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 mogło być rozszczelnione, mogło być uchylone rożne mogą być powody - poobserwuj a nie od razu POMOCY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.09.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 mogło być rozszczelnione, mogło być uchylone rożne mogą być powody - poobserwuj a nie od razu POMOCY !!!! Byly pozamykane caly dzien.Nikt nie otwieral. Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 19.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No ale przyznaj sama że takie pytanie/prośba jest cokolwiek mało zasadna. Przyczyn może być 2239 a nikt tak dobrze jak ty nie wybada na miejscu widząc te nieszczęsne okna co jak i dlaczego. Jak juz będziesz wiedział którędy to łatwiej będzie coś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 a nie kapneło jak otworzyłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.09.2007 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 a nie kapneło jak otworzyłaś ?? Nie, bo wczasie ulewy wlasnie opatulalam je folią i przy zamknietych oknach. Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.09.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ceknie pod listwa parapetowa na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.09.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ceknie pod listwa parapetowa na zewnątrz, No to juz predzej w to uwierze,ale az tak ,przeciez wew.parapety mam ladnie obsadzone i zarobione akrylem.Nie widzialam zadnych szczelin. Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 weź wąż z wodą i lej na to okno od zewnątrzjesli przecieka do wewnątrz - reklamuj okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ceknie pod listwa parapetowa na zewnątrz, No to juz predzej w to uwierze,ale az tak ,przeciez wew.parapety mam ladnie obsadzone i zarobione akrylem.Nie widzialam zadnych szczelin. Płebla szczelnośc dają parapety zew a nie wew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.09.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ceknie pod listwa parapetowa na zewnątrz, No to juz predzej w to uwierze,ale az tak ,przeciez wew.parapety mam ladnie obsadzone i zarobione akrylem.Nie widzialam zadnych szczelin. Płebla szczelnośc dają parapety zew a nie wew Ok. Czyli dekarze dali d.....y, Dzieki za uwagi , jako brunetka nie dam sobie wcisnac kitów Pozdrawiam Płebla A tak swoja droga z tym polewaniem okien to dobry pomysl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ... z tym polewaniem okien to dobry pomysl . zawsze i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.09.2007 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ... z tym polewaniem okien to dobry pomysl . zawsze i wszędzie Ach cóz bysmy zrobilibysmy bez tych gierek slownych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 19.09.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 sprawdź czy czasem dolna uszczelka nie zmieniła położenia i nie przylega do okapnika i woda spływając po szybie leci właśnie do środka domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.09.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 sprawdź czy czasem dolna uszczelka nie zmieniła położenia i nie przylega do okapnika i woda spływając po szybie leci właśnie do środka domu. Wlasnie moje przypuszczenia sa takie z tak jest. Natomiast dekarz powiedzial mi wlasnie przez telefon ze to kwestia uszczelek okiennych bo pewnie nie posprzatalam jeszcze drobnego gruzu budowlanego. Pachnie mi to bzdurą Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.09.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 nie jest to bzdura - wbrew pozoromdo uszczelki potrafią kawałki zaprawy sie przykleić i powodują one nieszczelności które wychodzą przy intensywnych opadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
płebla 19.09.2007 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 nie jest to bzdura - wbrew pozorom do uszczelki potrafią kawałki zaprawy sie przykleić i powodują one nieszczelności które wychodzą przy intensywnych opadach Ok. Wiem ze jestes spec od okien .Sprawdze to. Zanim dam wyrok. Płebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts