WPaweł 19.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam. Szukam obiektywnych opinii na temat systemów tej firmy. Wykonawca mi ją poleca jako sprawdzoną, nie jest chyba jednak zbyt popularna. Ma ktoś może jakieś doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekja 19.09.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Mój wykonawca też polecił mi tę firmę. Mamy zacząć w październiku. Niestety, nic nie wiem o tym producencie. Ciekawa jest ich stronka: http://www.majsterpol.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 19.09.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Nowa firma, stara sie przebic przez rozreklamowanych konkurentow. Ja ja znam tylko z tynku mozaikowego, od ktorego zaczynali. I ten jest ok. Sporo developerow od nich bierze. Mysle ze najbardziej znana w okolicach Minska Mazowieckiego - wiec moze warto podpytac tamtejsza grupe budujacych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 05.02.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 odświeżę temat,czy ktoś stososował w/w tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts