ryby 25.07.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Witam! Odebrałem dzisiaj z gminy decyzje o ustaleniu warunków zabudowy i zagospodarownia terenu. Pojawił się tam jeden punkt, który nie jest dla mnie jednoznaczy tj. ustala się nieprzekraczalną linię zabudowy w odległości 6,0 m od frontowej granicy działki . Proszę o odpowiedź czy to znaczy, że budynek nie może stać bliżej frontu działki niż owe 6 metrów a może np. 7,8,10,12 m itd. czy też budynek ma stać na tych 6 metrach? Pozdrawiam [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 25.07.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Witam! Odebrałem dzisiaj z gminy decyzje o ustaleniu warunków zabudowy i zagospodarownia terenu. Pojawił się tam jeden punkt, który nie jest dla mnie jednoznaczy tj. ustala się nieprzekraczalną linię zabudowy w odległości 6,0 m od frontowej granicy działki . Proszę o odpowiedź czy to znaczy, że budynek nie może stać bliżej frontu działki niż owe 6 metrów a może np. 7,8,10,12 m itd. czy też budynek ma stać na tych 6 metrach? Pozdrawiam [/i] Chodzi o pierwszy przykład, tj > lub = 6m Ten drugi przypadek określa się jako ścisła linia zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 25.07.2003 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 tak myślałem, ale "kto pyta nie błądzi" dziękuję za szybka odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts