Todzi 19.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam szanownych forumowiczów.Jestem właścicielem działki o klasie działka leśna LS V , na działce nie ma drzew i chyba bardzo dawno nie było próbowałem ją przekształcić ale mi nie wyszło. W gminie nie ma planów zagospodarowania. Działka ma 1044m kw, jest przy drodze a obok stoją domy. Jelśi jest ktoś kto zna procedurę przekształcenia takiej ziemi oczywiście pod budowę to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 19.09.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Wystarczy że wystąpisz o Warunki Zabudowy na tą działkę. Jak je otrzymasz to jest to pierwszy i podstawowy krok do pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts