edyryt 20.09.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Iza ale namieszałaś I tak sie rodzi się plotka. A dalej załozymy wątek jak to jest mieszkać w wymarzonym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.09.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 wybory?? oszaleliście?!! nigdy w życiu! gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Edytko Droga ja nic a nic nie mieszam zastanawiam się li tylko jak to będzie a że wszyscy piszą, że dobrze to od razu mi lepiej a propos wymarzonego to zobaczymy czy taki będzie czuję, że może jednak mieć jakieś wady elutek, nie śpiesz się tak niech się najpierw przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 20.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 a tam zaraz wady wszystko bedzie O.K. Ja wciąż mam przed oczami Twoje schody itd. A jeśli nawe jakieś niedociągnięcia należy o nich zapomnieć,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.09.2007 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ehh te schody .... się dopiero robić będą mam nadzieję, że coś z nich wyjdzie za kuchnią się rozglądam .... i się zdecydować nie mogę drzwi tak samo .... miałam kupić Interdoora ale mnie skutecznie wyleczono z tej marki no ale na parkiecie już mogę się rozkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 21.09.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Wyjdzie one już są piękne. Parkiet masz. parapety również, okna wstawione i gaz masz można mieszkać Ja mam meble, parkiet, schody, drzwi tylko w domu brak ciepłej wody i jak tu mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 21.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 no ale na parkiecie już mogę się rozkładać lubisz to robic na parkiecie? a jakiś kocyk chociaż sobie podkładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.09.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Edyta, z gazem u Ciebie to faktycznie mała wtoooopa, mam nadzieję, że jakoś się ułoży pozytywnie bądźmy dobrej myśli savage, jeśli wiesz co lubię i myślimy o tym samym, to lubię coś Ty bez kocyka jest fajniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 21.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Jestem dobrej myśli, mam nadzieje że jeszcze w tym roku będę Cię mogła zaprosić na kawę na moje saloony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.09.2007 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Jestem dobrej myśli, mam nadzieje że jeszcze w tym roku będę Cię mogła zaprosić na kawę na moje saloony. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 21.09.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 a propos wymarzonego to zobaczymy czy taki będzie czuję, że może jednak mieć jakieś wady No teraz rozumiem o co chodzi. Trzeba było od razu napisać. A nie żeby się człowiek pół strony domyślał co i jak. Oczywiście że każdy facet ma jakieś wady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Oczywiście że każdy facet ma jakieś wady. Eeeee ... chyba tylko małolaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.09.2007 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 no co Wy! samobója sobie strzelacie?! ja Wam mówię bez ściemy ...... faceci nie mają wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 22.09.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 O, nie wiedziałem że nie mam wad. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.09.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 O, nie wiedziałem że nie mam wad. dzięki. proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts