maly1234 19.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Świadczymy usługi w zakresie : -malowanie -tapetowanie -suche tynki -sufity podwieszane -sciaki regipsowe -nietypowe zabudowy -bialy montaz -inst. elektryczne -ocieplanie: elewacje, dachy -gladzie -regeneracja drewnianych belek stropowych -drewniane sufity osadzane na belkach stropowych -wylewki -flizowanie - inne nietypowe prace cennik uzależniony od wielu czynników - jak rodzaju i wielkości prac, zróżnicowania, warunków i typu wykonywanych prac - - możliwość negocjacji cen woj. malopolska tel. 509 054 285 http://www.unicorn.go.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 19.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 DLACZEGO KOPIUJECIE CENNIK Z MOJEJ STRONY?WIEKSZOŚĆ CENNIKÓW NA INNYCH STRONACH FIRM BUDOWLANYCH POCHODZI Z MOJEJ FIRMY!!!Zgodnie z (Dz. U. 94 Nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 Nr 43 poz. 170) Kopiowanie i rozpowszechnianie całości lub fragmentów tekstu do celów zarobkowych bez zezwolenia autora jest Z A B R O N I O N E i stanowi naruszenie praw autorskich.Dotyczy to także ZDJĘć i NAGŁÓWKA który jest również w całości mojego wyłącznego autorstwa i stanowi integralną część stworzonego przeze mnie strony i opisu. Wykorzystanie jakichkolwiek materiałów (ZDJĘĆ,KODU HTML,CENNIKA ITP.) znajdujących się na tej stronie bez zgody Firmy Gipsar jest zabronione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maly1234 20.09.2007 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 witam,jezeli uwazasz ze pewne elementy twojego cennika znajduja sie umnie na stronie to wtakim razie zostana usuniete, istotnie nie ukrywam ze przy projekcie strony moglem sie zasugerowac tym lub podobny cennikiempozdraewiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts