Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile godzin spędzacie tygodniowo na forum?

d5620s

Ankieta Redakcji. Forum MURATORA:  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ankieta Redakcji. Forum MURATORA:

• Nie ma tak fajnego miejsca w internecie - pomaga na wszystko!
    • Dobre miejsce do pogadania na r

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ile godzin spędzacie tygodniowo na forum? Niektórzy mają chyba tu swoje drugie życie niemal:) ja zrobiłam rachunek sumienia i wyszło mi że srednio ok 2 godzin dziennie. W tygodniu 14! gdyby mi jeszcze za to płacili:)

Ja w tygodniu od zera do (w porywach) 120.

Pasi?

• 2 weeks później...
ja tak z 3-5 minut miesięcznie

(3 jak mi kot nie przeszkadza)

Tak -oczywiście Barbossa :lol: szczególnie to Twoje 4143 posty na to wskazują! Przyjmując, że dziś jest 277dzień roku, a ty jesteś na forum od 11.12.2006 -to daje 297dni. 4143:297=14postów dziennie! I piszesz je tylko 3-5minut :D szybki jesteś :wink:

Jestem tu kiedy tylko mogę , a mogę często :lol:

Najlepsze Forum jakie można sobie wyobrazić.

Mąż już parę razy zamiast obiadu miał relacje co sie na forum dzieje :oops: :oops:

bo straciłam rachubę czasu.

Siedzę po kilka godzin, między dziećmi,kotami ,obiadem :oops: :roll:

A jeszcze nie wszędzie na forum byłam, ale będę. :wink:

Ja niedawno odkryłam to forum i jestem zauroczona. Bardzo mi się tutaj podoba i chyba zostanę na dłużej. Jesteście fajni, fajnie się z Wami "gada" i widać że spotykają się tu ludzie kulturalni :lol: Czasami zaglądam do onetu i jak widzę komentarze pod niektórymi wiadomościami to ... szlag mnie trafia :evil: . Czasami mam wrażenie że ludzie tam piszą by pisać, cokolwiek, bez sensu, byleby wpisać. A wracając do głównego wątku...cóż... na początku siedziałam króciutko, potem troszkę dłużej, czasami nie ma mnie kilka dni a teraz.... :wink: o rozkręcam się bo coraz bardziej mi się podoba i czasami zapominam że ... w pracy jestem Tak więc działam dalej na razie dochodzę do ok. 10 godzin tygodniowo (ale więcej czytam niż wpisuję. może tozmienię?) i zaczynam mieć wyrzutu sumienia bo to jest czas zabrany innym ludziom :oops:

Nooo, widzę, że ja jak większość, nałogowo. Czasem nie mam czasu i obiecuję sobię, że tylko tak zajrzę na 5 minut. No i wciąga...

Zanim odważyłam się napisać pierwszego posta, chyba ze 4 miesiące, jak nie pół roku czytałam. Też najpierw sprawy budowlane, dopiero jak się zarejestrowałam, zaczęłam oglądać inne wątki. :)

Też mi się tu dobrze pisze i czyta :)