Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

stare zdjęcia

niktspecjalny

Recommended Posts

Nie bardzo rozumiem co masz na mysli i jakie chcesz miec efekt koncowy.

Zrob skan zdjecia,a z kompa daj np.do naswietlenia,a jezeli cos bardziej zaawansowanego to mysle,ze najprosciej oddac zdjecie do laba.

W fotografii jestem troszku z tyłu .Możesz mi coś powiedzieć o tym naświetlaniu?Chciałem zrobić to domowym sposobem .Wacuś robi to profesjonalnie i za kasę więc tego nie chce.Pytasz co mam na myśli?A np. chciałbym pokazać inaczej moje fotki z przeszłości.No nie umie tego dokładnie wytłumaczyć.Żeby były delikatnie mówiąc podrasowane czy retuszowane.Mniej więcej o to mi idzie bo niektóre moje "białe kruki" są troszkę pomięte.

dzięki.

No to naswietlanie domowym sposobem bedzie trudne.

Piszac o naswietlaniu mialem na mysli wywolanie zdjecia z nosnika cyfrowego.

Robie to niestety tylko laby z tego co wiem.Owszem mozna i wydrukowac takie zdjecie,ale zeby efekt byl zadawalajacy to i papier specjalny i drukarka nie byle jaka musi byc.

Od wieli lat swoje zdjecia z cyfrowki wywoluje w tym labie http://www.labfoto.pl. Jestem z niego bardzo zadowolony i jak do tej pory nie myslalem o zmiane.

Ja bym zrobil tak jak pisalem,skan zdjecia,obrobka tak ajk chce i naswietlanie w labie.

No to naswietlanie domowym sposobem bedzie trudne.

Piszac o naswietlaniu mialem na mysli wywolanie zdjecia z nosnika cyfrowego.

Robie to niestety tylko laby z tego co wiem.Owszem mozna i wydrukowac takie zdjecie,ale zeby efekt byl zadawalajacy to i papier specjalny i drukarka nie byle jaka musi byc.

Od wieli lat swoje zdjecia z cyfrowki wywoluje w tym labie http://www.labfoto.pl. Jestem z niego bardzo zadowolony i jak do tej pory nie myslalem o zmiane.

Ja bym zrobil tak jak pisalem,skan zdjecia,obrobka tak ajk chce i naswietlanie w labie.

dzięki