niktspecjalny 20.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Jakiś prosty sposób na zrobienie zdjęcia ze zdjęcia starego takiego np szarego. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 20.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie bardzo rozumiem co masz na mysli i jakie chcesz miec efekt koncowy.Zrob skan zdjecia,a z kompa daj np.do naswietlenia,a jezeli cos bardziej zaawansowanego to mysle,ze najprosciej oddac zdjecie do laba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie bardzo rozumiem co masz na mysli i jakie chcesz miec efekt koncowy. Zrob skan zdjecia,a z kompa daj np.do naswietlenia,a jezeli cos bardziej zaawansowanego to mysle,ze najprosciej oddac zdjecie do laba. W fotografii jestem troszku z tyłu .Możesz mi coś powiedzieć o tym naświetlaniu?Chciałem zrobić to domowym sposobem .Wacuś robi to profesjonalnie i za kasę więc tego nie chce.Pytasz co mam na myśli?A np. chciałbym pokazać inaczej moje fotki z przeszłości.No nie umie tego dokładnie wytłumaczyć.Żeby były delikatnie mówiąc podrasowane czy retuszowane.Mniej więcej o to mi idzie bo niektóre moje "białe kruki" są troszkę pomięte. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 20.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No to naswietlanie domowym sposobem bedzie trudne.Piszac o naswietlaniu mialem na mysli wywolanie zdjecia z nosnika cyfrowego.Robie to niestety tylko laby z tego co wiem.Owszem mozna i wydrukowac takie zdjecie,ale zeby efekt byl zadawalajacy to i papier specjalny i drukarka nie byle jaka musi byc. Od wieli lat swoje zdjecia z cyfrowki wywoluje w tym labie http://www.labfoto.pl. Jestem z niego bardzo zadowolony i jak do tej pory nie myslalem o zmiane.Ja bym zrobil tak jak pisalem,skan zdjecia,obrobka tak ajk chce i naswietlanie w labie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2007 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No to naswietlanie domowym sposobem bedzie trudne. Piszac o naswietlaniu mialem na mysli wywolanie zdjecia z nosnika cyfrowego. Robie to niestety tylko laby z tego co wiem.Owszem mozna i wydrukowac takie zdjecie,ale zeby efekt byl zadawalajacy to i papier specjalny i drukarka nie byle jaka musi byc. Od wieli lat swoje zdjecia z cyfrowki wywoluje w tym labie http://www.labfoto.pl. Jestem z niego bardzo zadowolony i jak do tej pory nie myslalem o zmiane. Ja bym zrobil tak jak pisalem,skan zdjecia,obrobka tak ajk chce i naswietlanie w labie. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts