Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KORONA II W Lublinie

Recommended Posts

Witam

W przyszłym roku planujemy rozpoczecie budowy domku , wybralismy

projekt KORONA II . Chcielibysmy zobaczyc taki domek w realu czy może

ktos wybudował Korone II w Lublinie lub okolicach lub wie gdzie można go zobaczyć?

Pozdrawiam

• 3 months później...
  • 1 month później...
Witam!

Jak nie zadaleko - to zapraszam do Grodziska Mazowieckiego.

Pozdrawiam Piotr

Witam. Ja też buduję Koronę, niedaleko Leszna. Właśnie wyłazi z ziemi. Piękny dom i ma wszystko co potrzeba. Może moglibyście wkleić parę zdjęć swojego domku? Czy zostawiliście wole oko, czy zamieniliście na zwykłą lukarnę? A może mieliście dobrą ekipę dekarzy i możecie ich polecić? Pozdrawiam i będę wdzięczna za odpowiedź.

• 1 year później...

Witam,

Od 2 lat poszukiwałem działki idealnej. Taką znalazłem i jestem szczęśliwym posiadaczem działki w Stanisławowie Pierwszym w województwie mazowieckim.

Niestety hasło dostępu mojego profilu na muratorze gdzieś przepadło dlatego założyłem nowe świeże konto.

Projekt Korona bardzo przypadł mi do gustu (wygrał z Biesiadnym z muratora wariant I, który do tej pory był faworytem :) ).

Chciałbym rozpocząć budowę w tym lub najpóźniej w przyszłym roku i w związku tym mam pytanie. Czy mógłby ktoś z forumowiczów udostępnić mi informacje o swoich postępach w budowie na dzień dzisiejszy. chodzi mi o to czy po prostu mógłbym gdzieś zobaczyć na własne oczy realizację projektu Korona lub Korona II i ew. posłuchać rad jakich błędów nie popełnić :)

Z góry dziękuję za pomoc :)