KAJA 1 20.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam W przyszłym roku planujemy rozpoczecie budowy domku , wybralismy projekt KORONA II . Chcielibysmy zobaczyc taki domek w realu czy może ktos wybudował Korone II w Lublinie lub okolicach lub wie gdzie można go zobaczyć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR I EMILIA 30.12.2007 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam!Jak nie zadaleko - to zapraszam do Grodziska Mazowieckiego.Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teszla 29.02.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam! Jak nie zadaleko - to zapraszam do Grodziska Mazowieckiego. Pozdrawiam Piotr Witam. Ja też buduję Koronę, niedaleko Leszna. Właśnie wyłazi z ziemi. Piękny dom i ma wszystko co potrzeba. Może moglibyście wkleić parę zdjęć swojego domku? Czy zostawiliście wole oko, czy zamieniliście na zwykłą lukarnę? A może mieliście dobrą ekipę dekarzy i możecie ich polecić? Pozdrawiam i będę wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 02.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A ja trochę z modyfikowaną (w wersji szkieletowej) pod Białymstokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninorr 13.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam, Od 2 lat poszukiwałem działki idealnej. Taką znalazłem i jestem szczęśliwym posiadaczem działki w Stanisławowie Pierwszym w województwie mazowieckim. Niestety hasło dostępu mojego profilu na muratorze gdzieś przepadło dlatego założyłem nowe świeże konto. Projekt Korona bardzo przypadł mi do gustu (wygrał z Biesiadnym z muratora wariant I, który do tej pory był faworytem ). Chciałbym rozpocząć budowę w tym lub najpóźniej w przyszłym roku i w związku tym mam pytanie. Czy mógłby ktoś z forumowiczów udostępnić mi informacje o swoich postępach w budowie na dzień dzisiejszy. chodzi mi o to czy po prostu mógłbym gdzieś zobaczyć na własne oczy realizację projektu Korona lub Korona II i ew. posłuchać rad jakich błędów nie popełnić Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kasia18 16.07.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 WITAM , MAMY WYBUDOWANĄ "TROCHĘ" WIĘKSZĄ WERSJE TRZY KORONYJESLI JESTES ZAINTERESOWANY PRZEŚLĘ ZDJĘCIA PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninorr 16.07.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jeżeli to możliwe poproszę o zdjęcia na [email protected] i jeżeli można info wydatkach jakie powinienem założyć do budowy w stanie deweloperskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts