sevageivi 18.10.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 oo widzę że się trochę działo przez wakacje tutaj, przepraszamy za nieobecność nowości z naszych prac w Dzienniku, ale bez zdjęć bo te muszą jeszcze poczekać na ostateczny szlif;) płytki mamy na parterze wszędzie corti, w dwóch kolorach. Ventus jest w drugim pokoju. Fuga przy corti to z tego co pamiętam siena. Corti a cezena to te same płytki, tylko inna nazwa specjalnie dla LM;) tak nam producent powiedział, bo z ciekawości zadzwoniliśmy... Stół mamy z taki: http://lissy.pl/index.php?id=442:) marzył się nam bilard, ale mimo dużego metrażu brakuje nam pokoju typowo rozrywkowego.. wiec postanowiliśmy połączyć przyjemne z pożytecznym:D i teraz jedyne problemy jakie mamy to: czy jeść czy grać oraz jakie krzesła do tego stołu będą pasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 25.03.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jesteście! Na reszcie! Stół w jadalnie aż małżowi pokazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf666 16.04.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam!Mam pytanko, jakiego koloru użyliście do pomalowania salonu i jadalni? Bardzo mi się spodobał i jestem ciekawa co to:)Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 16.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Witaj! Nie wiedziałam, że odpisałaś mi! I to dosyć dawno temu. Ja niestety do jaśniejszych płytek dałam jaśniejszą fugę. Aż się boję, jak zacznie być brudna, bo trochę metrów na podłodze jest. Ciekawa jestem też Waszej sypialni i wszystkich półeczek robionych z płyty. Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts