tokarool 26.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ja również z podziwu wyjść nie mogę z fachowości Pana inwestora;) jeśli mogę to zapytam się czym sie zawodowo zajmuje i czy w ogóle wasza dwójka pracuje? bo na moje również powiem ze domek dość szybko powstawał (jak zauważyli przedmówcy) jak byście cały czas tam pracowali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.06.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 To pięknie! Gratulacje ślubu, dzidziusia w brzuszku i oczywiscie tez domku. Jak bedziesz miala chwilke to poprosze o zdjecia.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 27.06.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 wrzuciłam parę fotek na apetyt łazienkę obfotografuję jak ją wysprzątamy Kuchnia jest rozebrana doszczętnie i moje kochanie zaczęło cekolować sufit:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.07.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Fajnie, ze sie w koncu odezwalas ! Tapeta w wiatrolapie jest sliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 25.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Mnie sie też podoba bardzo Gratuluję maluszka My będziemy pdobnie - mieszkać, ciułać i wykańczać Ale NA SWOIM Żeby podstawy były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 12.09.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 witam wszystkich )) wrzuciłam kilka nowych fotek kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ładna kuchnia. Bardzo fajnie wyszla Wam ta wyspa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 26.10.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dziękujemy:) cieszymy się że się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 08.11.2009 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 witam super mebelki w kuchni, nawet bez szafek górnych robią wrażenie. brawa dla wykonawcy . mam do Was pytanie w sprawie zlewu, tzn. czy jest to może teka universo a jeśli tak to jak wygląda jego użytkowanie (chodzi mi głównie o łatwoiść czyszczenia). aktualnie stoje przed wyborem zlewu (1,5 komorowy) i mam mętlik w głowie. chciałam model teka texina jednak cena troche nieprzystępna. czy mogła bym prosić o umieszzenie zdjęcia zlewu z bliska w Waszym dzienniku lub komentarzach?. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 08.11.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Tak, to teka uniwerso z mikroteksturą. U na przeważyła: cena (!!) i wygląd ociekacza. Ociekacz jest bardzo wygodny i przede wszystkim - śliczny Co do łatwości czyszczenia to nie za bardzo mam porównanie.. Ogólnie ta mikrotekstura trochę się rysuje (jakby "zaginają się" te mikrowypustki i widać to przy odpowiednim oświetleniu). Brud się go nie łapie, czyszczę go na co dzień płynem do mycia naczyń, a jeśli zabrudzenie jest większe i chcę przywrocić mu wygląd nowości to myję go plynem dezynfekującym (takim kibelkowym;) ). Wtedy lśni i błyszczy Jakbyś chciała coś wiedzieć -pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColAsia 09.11.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Droga Ivi & Sevage, Wrzucilismy zdjecia naszego domku oraz domu znajomych na strone:http://www.okovisions.com Lustrzane odbicia waszego projektu.Oba projekty zostaly nieco przerobione ( tzw. wariacje na temat domku ROSA). Na zdjeciach mozecie zobaczyc rozne stadia budowy... oraz rozne materialy...W obu przypadkach zrezygnowano z antresoli i sufit nad salonem jest w pelni zalany ( straty ciepla i dodatkowy wielkometrazowy pokoj). Szkoda ze przez to salon stracil na wysokosci i ma zupelnie inny charakter My niestety jeszcze nie mamy kuchni z prawdziwego zdarzenia ale dzielnie oszczedzamy... moze w przyszlym roku ?! Nasza spizarka zostala przerobiona na lazienke bo lazienka na parterze nalezy do apartamentu wydzielonego w garazowej czesci ( osobne wejscie)Kochani! Spieszcie sie z wykanczaniem pokoju i zabezpieczcie schody bo jak maluszek przyjdzie na swiat to bedzie wam brakowalo czasu na absolutnie wszystko.... Trzymamy kciuki i czekamy na zdjecia pokoiku PA PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitać w niedziele siedziałam sobie z meżulkiem na forum i przegladalismy i czytalismy wasz dziennik i normalnie podziwiamy Was za to ze tyle pracy zrobiliście sami ,my z męzem też planujemy sami ocieplić domek watą ,a domek sliczny i powiem duuuuuuuuuuży jest ,bardzo ładny P.S gratulacje nowego członka rodziny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 13.11.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Col&Asia - śliczny domek gdybyśmy budowali ROSĘ od początku wprowadzilibyśmy kilka zmian.. m.in. ja zrezygnowałabym z antresoli:) Ale coś za coś - ogrom przestrzeni u nas na parterze daje niesamowite poczucie wolności (oprócz momentów gdy zasuwam z mopem myjąc podłogi ) Na razie czekamy na firanki i kombinujemy co z tymi schodami zrobić.. Być (OBY!) może schody będą jedną z tych rzeczy których nie zrobimy sami jessi - dziękujemy za tak miłe słowa Przeglądając zdjęcia sprzed dwóch lat.. roku.. sami czasem nie możemy uwierzyć w zmiany jakie zaszły w tych ścianach :)I jeśli mogę zasugerować - zima to najlepszy czas na ocieplanie Można założyć grubą starą kurtkę, czapkę, rękawiczki, maseczkę na twarz, okulary... i nie jest bardzo gorąco ps: najmłodszy członek rodziny właśnie uprawia gimnastykę artystyczną.. rozciąganie, przeciąganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alawenda 15.11.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Col&Asia - śliczny domek gdybyśmy budowali ROSĘ od początku wprowadzilibyśmy kilka zmian.. m.in. ja zrezygnowałabym z antresoli:) Ale coś za coś - ogrom przestrzeni u nas na parterze daje niesamowite poczucie wolności (oprócz momentów gdy zasuwam z mopem myjąc podłogi ) Na razie czekamy na firanki i kombinujemy co z tymi schodami zrobić.. Być (OBY!) może schody będą jedną z tych rzeczy których nie zrobimy sami jessi - dziękujemy za tak miłe słowa Przeglądając zdjęcia sprzed dwóch lat.. roku.. sami czasem nie możemy uwierzyć w zmiany jakie zaszły w tych ścianach :)I jeśli mogę zasugerować - zima to najlepszy czas na ocieplanie Można założyć grubą starą kurtkę, czapkę, rękawiczki, maseczkę na twarz, okulary... i nie jest bardzo gorąco ps: najmłodszy członek rodziny właśnie uprawia gimnastykę artystyczną.. rozciąganie, przeciąganie Gratulacje nowego czlonka rodziny! i gratulacje zapalu, sily i pomyslowosci przy tworzeniu wlasnego domu!:)wszyscy czekaja na kolejne, nowe fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 26.11.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzień dobry wszystkim wrzuciłam nowe fotki.. Wprawdzie z prac wykończeniowych, bo pokoje jeszcze nie skończone, ale na dowód tego jaka rewolucja u nas się odbywa! mam nadzieje wkrótce zamieścić zdjęcia skończonych pomieszczeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Macie dom stworzony do imprezowania, bosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 witam ślicznie macie ,widze że pokoik juz powoli się szykuje dla dzieciątka ,mam nadzieję ze wkrótce bedą nowe zdjecia juz gotowego pokoiku pozdrawiam goraco i życze zdrówka szczególnie dla mamusi i malenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 26.11.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam ! Śladem jessi trafiłam do waszego dziennika Przeczyałam od deski do deski, domek bardzo mi się podoba:D Widzę,że podczas poszukiwań projektu kierowaliśmy się niemal takimi samymi priorytetami i mieliśmy bardzo podobne oczekiwania co do wnętrza Super,że tyle rzeczy umiecie zrobić sami! Gratuluję bliskiego pojawienia się dzidziusia!!! Podobno tak to działa... nowy dom, nowy mieszkaniec Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 30.11.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 pokoik prawie gotowy najbardziej brakuje w nim teraz... drzwi , dwóch mebelków i.... naklejek na ścianach - szczególnie na skosie zapraszam do oglądania nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ColAsia 10.12.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witajcie ! Wspaniale wam idzie! Pracujecie pelna para- nalezy wam sie order Victorii! Jestesmy pelni podziwu!!! Maly bedzie mialfajniutki pokoj. Macie juz zaslonki? Jak tam przygotowania do Swiat???Bedzie choinka w nowym domku?!Huraa! My wreszcie dorobilismy sie balustrad i schodow; sa proste i przepiekne... Jestesmy pelni podziwu dla brygady z Polkowic. takich stolarzy pracusiow ze swieca szukac ! wykonanie po prostu super - polecam!Robia tez drzwi, parapety i inne. Szklo bedziemy wstawiac sami w lutym.zdjecia na okovisions.... Mnostwo buziaczkow Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts