dorbie 25.12.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Wesołych Świąthttp://i46.tinypic.com/6tkcvb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna555 18.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam serdecznie.Super postępy.Mam pytanie jakiej firmy macie drzwi wewnętrzne?Wizualnie są extra a jak w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 18.02.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 zależy ktore:) na dole mamy Portę Nova 7.X (są rewelacyjne!! ciężkie, dobrze izolują.. ale cena... :/ ) a na piętrze mamy DoorPol http://www.door-pol.pl/manhattan_pokoj.html (wizualnie ok, ale nie ma porównania do Porty Nova ) wybaczcie że tak mało piszemy, ale staramy się ogarnąć rzeczywistość powiększonej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 21.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Gratulacje synuś śliczny i niech się zdrowo chowa .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Gratulacje slicznego bąbelka !!!! taki malutki słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 21.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 gratulacje.sliczny synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 24.02.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dziękujemy ślicznie:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alawenda 25.02.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 gratuluje powiekszenia rodziny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus86 19.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 witam, przepraszam moze juz bylo zapytanie, ale powiedzcie mi jak sie sprawdza podłogowka w calym domu (sypialnie) powszechne opinie lub mity potwierdzicie zaprzeczycie, jestescie zadowoleni??? jaki dawaliscie rozstaw rurek, jak jest ocieplony dom pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 31.03.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Odnośnie podłogówki... Wszędzie mamy rozstaw co 10 cm (tylko w sypialni, która jest na piętrze, gdzie wiedzieliśmy jak będzie stało łóżko daliśmy co 15 cm (pod samym łóżkiem)). My zrobilibyśmy wszędzie jeszcze raz. Natomiast przydałoby się jednak zrobić krótsze obwody grzewcze.. teraz mamy niektóre nawet po 140/150 mb.. Bo nie chciało nam się ciągnąć 2 obwodów do pokoju o powierzchni około 18m2. A jednak takie krótsze po 80/90 mb lepiej się sprawdzają (tak mamy na hallu o góry). Oczywiście jakby mieć w każdym pokoju regulator temperatury odcinający obwody to nie byłoby problemu. Na samych przepływomierzach przy takiej pojemności podłogówki (tylu mb rury) nie da się tego dobrze wyregulować (tzn. nie jestem w stanie wymusić na tyle dużego przepływu w tych dłuższych obwodach, żeby osiągnąć wyższą temperaturę w wybranym pomieszczeniu). Dom ma 10 cm styropianu z zewnątrz. Piętro jest ocieplone 10 cm wełny. Strych nadal brak ocieplenia. W tym sezonie ogrzewanie (dom 215m2), mimo otwartych 2 pomieszczeń na piętrze (brak ocieplenia, zastawione styropianem), kosztowało nas 4 tysiące (w tym grzanie ciepłej wody). Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2010 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Pomyślności w Nowym Roku! Ciepła rodzinnego, miłości, wiary i nadziei na każdy dzień życzy Nel http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 14.02.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Kochani - ambitnie wznowiliśmy Dziennik w związku z trwającymi pracami wykończeniowymi:) nie ma to jak brud, kurz i ogólnie syf w domku... Już tęskniliśmy za tym bardzo Tak samo jak za wami i waszym wsparciem i radami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 17.03.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Życzę powodzenia w dalszych zmaganiach:) Dziennik przeczytałam od początku i muszę to powiedzieć: pełen szacun:)Będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 18.03.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 dziękujemy za miłe słowa Aktualności z "wykańczania" na dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Gdzie kupiliscie taki stol do jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 14.06.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Wpisuję się do Waszego wątku, żeby nie było, że tylko oglądam. A przyszłam do Was z wątku o kafelkach, bo jestem przed ich wyborem. Chyba i te, które wybraliście, znalazły się w moim kapowniku. Bardzo fajnie sobie z nimi poradziliście. Gratuluję domu i syna! W tej kolejności, bo najpierw był dom. Brawa dla Was, za tak duży wkład w budowaniu! Czytałam, że mąż robił kuchnię?! Zdolny mąż - jest piękna! Ciekawa jestem, jaki jest jej kolor? Z tym doborem kolorów jest najtrudniej. U mnie dominuje złoty dąb i po trosze zaczynam mieć go przesyt. Hehe.. podoba mi się Wasze motto. Oddaje sedno sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 29.06.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Uśmiałam się, bo sprawdziłam i okazało się, że mi w oko wpadły płytki "corti" w LM. Troszeczkę różnią się od cezeny. Ale doczytałam się teraz, że wzięłaś tylko te beżowe a brązowe ventus.Teraz obejrzałam sobie płytki ventus, ale chyba coś musiałam poplątać, bo one mają równe brzegi. Coś Cię nie widać w Twoim wątku, ale mam nadzieję, że jednak zajrzysz tutaj. Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 11.07.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Puk! puk! Gdzie się podziała Gospodyni?? Płytki kupiłam, nawet trochę porozkładałam na podłodze. Ale mam problem z fugami! Byłam wczoraj w LM, poprzystawiałam fugi do płytek, no i nie jestem pewna, które kupić. Przeczytałam ponownie Twój Dziennik i Komentarze, ale nie znalazłam info, jakie Ty masz. Mam dalej nadzieję, że zajrzysz do swojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts