sevageivi 14.01.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 obawiam się, że takie same objawy są jak się "przyfasoli" w tynki gipsowe... Tylko faktycznie wtedy nie ma całej płyty do wymiany tylko gipsuje się kawałeczek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 15.01.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Moze i ten dom ma sporo wolnej przestrzeni - typu hole...ale to dla mnie jest duzym plusem..po prostu to jest piekny, fajny dom i nie przejmujcie sie co inni uwazaja...na pewno nie jest tani...pomimo prostoty ...słuchaj..a nie mozesz isc do jakiegos studia gdzie projektuja kuchnie..zapłacisz za projekt i zrobia ci pare fajnych wersji....ja jak urzxadzałam mieszkanie to sie głowiłam jak ta kuchnia ma byc..a potem i tak okazało sie ze projektanci lepiej wymyslili i placiłam grosze za projekt...zawsze to jakis pomysł jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 15.01.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Szelma - witamy w naszych progach ) no fakt, domek ma mnóstwo przestrzeni ( i jeszcze ją powiększyliśmy łącząc kuchnię z salonem) i to jest plus:)) Ile dałaś za projekt kuchni? Bo wiesz, my będziemy wszystko sami robić.. mebelki itd.. (moje kochanie jest złotą rączką ). Projekt prawie całkiem wymyślony, jeszcze tylko kolorów i frontów nie wybraliśmy do końca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Popieram pomysł zrobienia najpierw wylewek a potem tynków. To jest najlepszy pomysł, by ochronić instalacje, które będą znajdować się w wylewce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.01.2008 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 To przywieźli Wam wkład z podrapaniem?? O kurcze... Ja ma wkład cały czas zapakowany... Aż boję się go otworzyć... Nie ma to jak lekka zima, nie? Dekarze pracują pod koniec stycznia na dachu... Piękny widok, prawda? Popieram wybory z jednej kolekcji do łazienki. Też tak robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 28.01.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 No właśnie jest podrapany.. ale coraz mniej na to zwracamy uwagę. Poza tym mamy nadzieję, że załatwimy szybko tą farbkę od producenta. Wtedy będziemy mogli zamalować i zapomnieć ) W dzienniku fotki-świeżynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.02.2008 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 To gdzie Ty masz ten komin, skoro do wyczystki taki kawał komina?? Sądzę, że dobrze zmieniliscie scianki w łazience.. Widzę, że inwestorka jest bardzo zdolna... Moje gratulacje. Potrafi więcej ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.02.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Jak tam było na wakacjach i jak wypadła inspekcja kominkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 17.02.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 kze - urlop byl fantastyczny Udało się nam załapać na śnieg i główny i podstawowy cel wyjazdu został zrealizowany - po kilka godz. dziennie jeździliśmy na nartach :) Jak będę przy kompie z fotkami z wyjazdu może uda mi się coś wrzucić A Inspekcja kominkowa - chyba zachwycona ) A jak Ci się podoba kolor dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.02.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Bardzo ładny kolor. Czerwony jest typowym i bardzo uniwersalnym kolorem. Widzę, że rynny mają odposiednie spadki, lukarny obrobione. Znaczy się, że dekarze wykonali poprawnie swoją robotę. Mam podobne półokrągłe okienko. Nie wiem jak u Was, ale u mnie już widzę problem z jego umyciem... Dobrze, że udały się wakacje i pogoda dopisała oraz ... nie nabawiliście się żadnej kontuzji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 18.02.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 o kolor bardzo się baliśmy, ale jak widać niepotrzebnie wyszło tak jak chcieliśmy:) fakt, dekarze blachę kładą błyskawicznie, ale nad obróbką spędzają dużo czasu i są dokładni no i najważniejsza informacja - JUŻ NIE CIEKNIE:)) można dokończyć ocieplanie ) Co do półokrągłego okna... mamy z moim TŻ umowę ja myję wszystkie okna w domu, ale za to on to wielkie półokrągłe (do niego trzeba drabiny albo i rusztowania hihihi no i to jest tylko witrynka, także na zewnątrz trzeba wychodzić żeby je umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 18.02.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 http://img301.imageshack.us/img301/1235/dsc01075nl0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.02.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 o kolor bardzo się baliśmy, ale jak widać niepotrzebnie wyszło tak jak chcieliśmy:) fakt, dekarze blachę kładą błyskawicznie, ale nad obróbką spędzają dużo czasu i są dokładni no i najważniejsza informacja - JUŻ NIE CIEKNIE:)) można dokończyć ocieplanie ) Co do półokrągłego okna... mamy z moim TŻ umowę ja myję wszystkie okna w domu, ale za to on to wielkie półokrągłe (do niego trzeba drabiny albo i rusztowania hihihi no i to jest tylko witrynka, także na zewnątrz trzeba wychodzić żeby je umyć Biedak zgodził się na takie okno pod warunkiem, że bedzie je mył? Chyba bardzo koledze zależało na takim oknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 20.02.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 CZy blacha to Plannja ? Coś podobna do mojej ? No i kominek super porządny ! Też biorę pod uwage DOVRE, tylko jest taki drogi !! Wy macie chyba szybę panoramiczną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 20.02.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 hmm niestety nie wiem jaką masz blachę dlatego nie mogę powiedzieć czy jest podobna czy nie... Kominek chcieliśmy przede wszystkim DUŻY i dość sporej mocy oczywiście taki, ebyśmy za parę lat nie musieli się o niego obawiać. Dlatego też mimo wysokiej ceny zdecydowaliśmy się na Dovre.. Szybę mamy prostą na panoramę już nas nie byłoby stać kze - okno już było jak kupiliśmy domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Blacha to Plannja czy Budmat? U mnie leży Budmat Aria. Bardzo podobna do Waszej Podoba mi się to tłoczenie Rosa to piękny projekt. Wybudujecie sliczny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 21.02.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 To blacha SPEKTRUM z Balex Metalu Tłoczenie mogłoby być ciut wyższe, ale i tak nam się podoba:) dziękujemy za miłe słowa! a jak się Tobie podoba powiększenie łazienki? ehhh już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła wkleić zdjęcie domu z elewacją, firankami w oknach, otoczonego ogrodem... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dobry pomysł z tym powiększeniem. Napewno dodatkowa przestrzeń się przyda. Ja już odebrałam dom ale elwacji i firanek jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 29.02.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 mayland - cieszę się, że Ci się podoba:) moim zdaniem ta tycia łazienka na parterze to największy błąd tego projektu na szczęście można to było naprawić do dziennika wrzuciłam "trochę" fotek chyba muszę tytuł dziennika zmienić na " fotodziennik " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.03.2008 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Jak tam ocieplenie domu? Bardzo ładne zdjęcia, tylko strasznie długo ściągają mi się.. Może mam wolne łącze (ok. 385 KB)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts