Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

domek Sevage i Ivi <Komentarze do FOTODZIENNIKA

sevageivi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 224
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moze i ten dom ma sporo wolnej przestrzeni - typu hole...ale to dla mnie jest duzym plusem..po prostu to jest piekny, fajny dom i nie przejmujcie sie co inni uwazaja...na pewno nie jest tani...pomimo prostoty ...

słuchaj..a nie mozesz isc do jakiegos studia gdzie projektuja kuchnie..zapłacisz za projekt i zrobia ci pare fajnych wersji....ja jak urzxadzałam mieszkanie to sie głowiłam jak ta kuchnia ma byc..a potem i tak okazało sie ze projektanci lepiej wymyslili i placiłam grosze za projekt...zawsze to jakis pomysł jest

Szelma - witamy w naszych progach :))

no fakt, domek ma mnóstwo przestrzeni ( i jeszcze ją powiększyliśmy łącząc kuchnię z salonem) i to jest plus:))

Ile dałaś za projekt kuchni? Bo wiesz, my będziemy wszystko sami robić.. mebelki itd.. (moje kochanie jest złotą rączką ;) ). Projekt prawie całkiem wymyślony, jeszcze tylko kolorów i frontów nie wybraliśmy do końca :))

To przywieźli Wam wkład z podrapaniem?? :o O kurcze... Ja ma wkład cały czas zapakowany... :roll: Aż boję się go otworzyć...

Nie ma to jak lekka zima, nie? Dekarze pracują pod koniec stycznia na dachu... :lol: Piękny widok, prawda?

Popieram wybory z jednej kolekcji do łazienki. 8) Też tak robię... :oops:

• 2 weeks później...

kze - urlop byl fantastyczny :) Udało się nam załapać na śnieg i główny i podstawowy cel wyjazdu został zrealizowany - po kilka godz. dziennie jeździliśmy na nartach :) :) :) Jak będę przy kompie z fotkami z wyjazdu może uda mi się coś wrzucić ;)

A Inspekcja kominkowa - chyba zachwycona :))

A jak Ci się podoba kolor dachu? :)

Bardzo ładny kolor. Czerwony jest typowym i bardzo uniwersalnym kolorem. Widzę, że rynny mają odposiednie spadki, lukarny obrobione. 8) Znaczy się, że dekarze wykonali poprawnie swoją robotę.

Mam podobne półokrągłe okienko. Nie wiem jak u Was, ale u mnie już widzę problem z jego umyciem... :roll:

Dobrze, że udały się wakacje i pogoda dopisała oraz ... nie nabawiliście się żadnej kontuzji.. :wink:

o kolor bardzo się baliśmy, ale jak widać niepotrzebnie :) wyszło tak jak chcieliśmy:)

fakt, dekarze blachę kładą błyskawicznie, ale nad obróbką spędzają dużo czasu i są dokładni :)

no i najważniejsza informacja - JUŻ NIE CIEKNIE:)) można dokończyć ocieplanie :))

Co do półokrągłego okna... mamy z moim TŻ umowę ;) ja myję wszystkie okna w domu, ale za to on to wielkie półokrągłe ;) (do niego trzeba drabiny albo i rusztowania hihihi no i to jest tylko witrynka, także na zewnątrz trzeba wychodzić żeby je umyć ;)

o kolor bardzo się baliśmy, ale jak widać niepotrzebnie :) wyszło tak jak chcieliśmy:)

fakt, dekarze blachę kładą błyskawicznie, ale nad obróbką spędzają dużo czasu i są dokładni :)

no i najważniejsza informacja - JUŻ NIE CIEKNIE:)) można dokończyć ocieplanie :))

Co do półokrągłego okna... mamy z moim TŻ umowę ;) ja myję wszystkie okna w domu, ale za to on to wielkie półokrągłe ;) (do niego trzeba drabiny albo i rusztowania hihihi no i to jest tylko witrynka, także na zewnątrz trzeba wychodzić żeby je umyć ;)

Biedak zgodził się na takie okno pod warunkiem, że bedzie je mył? :o Chyba bardzo koledze zależało na takim oknie... :lol:

hmm niestety nie wiem jaką masz blachę dlatego nie mogę powiedzieć czy jest podobna czy nie...

Kominek chcieliśmy przede wszystkim DUŻY i dość sporej mocy :) oczywiście taki, ebyśmy za parę lat nie musieli się o niego obawiać. Dlatego też mimo wysokiej ceny zdecydowaliśmy się na Dovre.. :)

Szybę mamy prostą :) na panoramę już nas nie byłoby stać ;)

kze - okno już było jak kupiliśmy domek! ;-)

To blacha SPEKTRUM z Balex Metalu :) Tłoczenie mogłoby być ciut wyższe, ale i tak nam się podoba:) dziękujemy za miłe słowa!:)

a jak się Tobie podoba powiększenie łazienki?

ehhh już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła wkleić zdjęcie domu z elewacją, firankami w oknach, otoczonego ogrodem... ehhh :)