sevageivi 25.07.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 hmm do talerzy chcemy kupić te podstawki z IKEI z seri rationel, także talerze stukać nie będą gorzej z kubkami właśnie może uda się nam jedną szafkę górną zagospodarować na kubki, żeby na blacie stać nie musiały.. (im mniej pierdółek tym łatwiej będzie mi - z natury bałaganiarze - utrzymać tam czystość ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.07.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 U nas bedzie taki dywanik z kafli w salonie, podobny bo w srodku beda kafle ulozone w caro. A tak ulozone kafle jak w srodku na twoim zdjeciu z dekorem i przesuniecie 30stopni bedzie w kuchni i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 25.07.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 dorbie - od razu uprzedzam, że zdjęcie jest ze strony producenta, to jeszcze nie u nas:) ale bardzo się nam podoba takie "poprzesuwanie" kafli i być może dokładnie taki dywanik sobie zrobimy ) w salonie, jadalni i kuchni będą inne kafle - już je widzieliśmy ale nie jesteśmy zdecydowani na 100% jeszcze. Też będą dywaniki i dekorki a jakie to zależy od kafli już się nie mogę doczekać jak tynkarze sobie pójdą a my będziemy mogli zacząć układać kafelki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.07.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ja tez sie nie moge doczekac kiedy skoncza to ocieplenie poddasza i zaczna robic kafle, moze za tydzien do dwoch. A bo jeszcze podwieszane sufity w kuchni i salonie, ale to nieduzo. Kafle juz u mnie czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 30.07.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 przejrzałam właśnie wasz dziennik ))) wielkie wielkie gratulacje, ogromnie podziwiam was za wielki wkład pracy, odwagę, samozaparcie i w ogóe co tylko się da!!!!! zaręczyny super!!!!! domek prezentuje się cudnie, jestem bardzo ciekawa postępów !!! bedę zaglądać regularnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 30.07.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 dziękujemy ) bardzo miło się czyta takie komentarze:)) A tak w ogóle to właśnie czytamy o cekolowaniu bo chyba sami te brudne prace będziemy robić (nie mamy kasy na ekipę ) no i wybieramy kafle na parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.07.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 My tez nie chcelismy, jak widzielismy swiezo zrobione tynki, ale jak wyschna widac na nich rozne nierownosci. I bedziemy tylko w niektorych miejscach, ze wzgledu na brak kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 31.07.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 dorbi - dokładnie tak chcemy zrobić do sufitu chcemy kogoś wynająć, bo sufit to ciężka sprawa:/ a ściany machniemy sami, tam gdzie będzie nam zależało na idealnie gładkiej powierzchni reszte najwyżej pomalujemy farbą "ciapatą" tak żeby było widać strukturkę a nie nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.08.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Jak tam podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 11.08.2008 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wiatrołap skończony:) w dzienniku nowe fotki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Podloga super! Dobrze Wam wyszla i ladnie wyglada.My tez bedziemy miec plytki z Konskie na calym dole, tylko produkowane wylacznie dla Castoramy, tzn te modele sa dostepne tylko w Castoramie, inne sa w Leroy - tez ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 14.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Hey ! To kiedy parapetówka?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 18.08.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Hej! Widzę, że dzielnie pracujecie, super jak robota idzie do przodu to serce się cieszy choć sił brakuje. Zastanawia mnie jedna rzecz, czy darowaliście sobie etap wygrzewania podłogówki? I czy płytki kładliście na jakiś specjalny eleastyczny klej czy na zwykły? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 19.08.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 tak, darowaliśmy sobie etap wygrzewania podłogówki przynajmniej w tych pomieszczeniach które mamy już wykafelkowane. Wszystko przez to, że opóźnia się podłączenie gazu do naszego domku:( tak to jest jak się liczy na znajomych:(( A płytki kładziemy na straszliwie drogi elastyczny klej Weber 414. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Bo podobno Weber jest strasznie drogi . Mi tez wcisneli go w Bacie(Bat), ale wzielam go tylko 3 worki. Tez wczesniej nie wygrzewalismy podlogowki, dopiero bedziemy 3 tyg po polozeniu kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 20.08.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no niestety drogi czy nie drogi na nim będziemy mieć wszystkie kafle położone.. ehh cena powala ale chciało się podłogówki to się ma za swoje u nas zmiany, wreszcie się coś ruszy zaraz uaktualnie dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.08.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dzieje sie Oby do przodu. A nie chcialas wczesniej lodowki SbS? Fajnie Wam kuchnia wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 21.08.2008 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 oj chciałam chciałam... ale jak ją zobaczyliśmy na żywo to nie powaliła nas na kolana:/ dlatego szukamy dalej:) lecę wrzucać fotki bo mam ich "kilka" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 21.08.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) . Edytowane 28 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 21.08.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 ale jaja ale świat jest mały a widziałaś nas jak główkowaliśmy przy regałach czy jak rozpakowywaliśmy każdą paczkę odrzucając płytki ze skazą ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts