kazia25 21.08.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) . Edytowane 28 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 21.08.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 )))))) bylismy tak zaaferowani wybieraniem płytek że nie bardzo patrzyliśmy na boki, ale coś tam kojarzę jak przez mgłę... Chociaż i tak najbardziej pamiętam pana który nas przegonił z jego parkietu bo mu poniszczymy.... (lol) Jak nas zobaczycie następnym razem to podejdźcie!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 21.08.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) . Edytowane 28 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaxxx 21.08.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Mam małe pytanko. Troszkę zdziwiło mnie że układacie wszędzie płytki tzn w pokojach... Czy to ze względu na podłogówkę czy po prostu taki plan sobie założyliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 U nas tez beda plytki w gabinecie na dole, ze wzgledu na podlogowke tez i tez dlatego ze na dole wszystko jest w plytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 22.08.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 tak, cały parter będzie w płytkach - ze względu na podłogówkę i psa na górze w sypialniach będą panele, by może w hallu i na antresoli także będą płytki.. tego jeszcze nie wiemy po sprzątaniu wiatrołapu i tego jednego skończonego pokoju wiem, że to był super pomysł - przynajmniej jeśli chodzi o utrzymanie czystości. Wystarczy dobra miotła i mop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 24.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 witam ! dzisiaj doczytałem do końca dziennik i komentarze. Będę się powtarzał, ale jestem pod ogromnym wrażeniem, determinacji, entuzjazmu, umiejętności, zaangażowania, pracowitości ... długo można by wymieniać. Podziwiam Was !Fajnie się czyta i patrzy jak Wam się robota pali w rękach, będziecie mieć satysfakcję mogąc powiedzieć : 'tymi rękami nie chwaląc się to uczyniliśmy' - gratulacje. Co do materiału na podłogi, też mam tak zaplanowane - dół prawie cały w kaflach (może w salonie damy trochę drewna w środku), a góra jako że ma służyć do spania będzie w panelach. Powodzenia - czekam na kolejne wieści z budowy, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 27.08.2008 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 przemoch - dzięki tyle miłych słów.. jejku ) wiecie, już nie możemy się doczekać jak będzie ciepła woda, sufit nad salonem i gdy będzie można zacząć tam tak na prawdę pomieszkiwać ) odliczamy dni do uruchomienia ogrzewania i ciepłej wody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 27.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Co do odległości między dolnymi i górnymi szafkami, to istotne jest to jakiego jesteście wzrostu. Jak niezbyt wysocy to lepiej mieć górne szafki niżej co by nie wspinać się na palce, aby wyjąć coś z najnizszej półki. A jak wysocy to jeśli beda wyżej to nie powinno stanowić problemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 27.08.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 hmm ja mam 164 cm a mój A. 183 cm.. oczywiście bierzemy pod uwagę mój wzrost bo to ja najczęściej będę w kuchni działać... co proponujesz? kafle mają wysokość 10cm.. ile rzędów? 5 ? 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.08.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja proponuje 6. Mam tak teraz w mieszkaniu a mam 155cm wzrostu i nie jest zle. W domu bede miec 5rz. ale dlatego ze mam tylko jedna szafke wiszaca obok wysokich konczacych blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 27.08.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a szafki masz otwierane "na bok" czy "do góry" ? i czy to ma jakąkolwiek różnice?w sumie też chcieliśmy 6 rzędów ale waham się czy nie będzie za wysoko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 mam na bok. Moze to i ma znaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 29.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 witam ponownie chcialam sie powymadrzac ze wysokosc gornych szafek zalezy od wzrostu uzytkownikow ... ale inni juz to wyjasnili ja oczywiscie sie z tym zgadzam ... ivi a moze zrob mala probe ... rozrysuj sobie na scianie jak by to wygladalo ... mozesz tez w miejsce szafek wiszacych powiesic styropian i wtedy bedziesz miala grubszy poglad jak to moze wygladac ... poza tym zalezy co bedziesz trzymac w szafkach na samej gorze ... jezeli cos co niezbyt czesto bedzie ci potrzebne to moze warto zrobic wyzej szafki i miec maly stoleczek w kuchni ... nietsety nie wim ile ja mam ... ale sadze ze blizej 60 cm ... oboje z mezem jestesmy wysocy ... i z tego tez powodu mamy podniesiony o 10 cm dolny ciag roboczy ... zeby nam bylo wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 08.09.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 zdecydowaliśmy się na wysokość 60cm:) w dzienniku nowe fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 08.09.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 ivi widze ze robota wre az zazdroszcze tego na jakim juz etapie jestescie patrzac na wasze zaangazowanie w prace mysle ze termin "koniec miesiaca" jest calkiem realny ... nie pamietam juz ... kanalizacje/szambo juz macie ? jak tak to majac piec i kominek mozna mieszkac pozdrawiam z trojmiasta ida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 09.09.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 dzięki szambo jest, także z kibelka można korzystać w piątek mają przyjechać drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 10.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ech ... tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasro 15.09.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dobrze, że jesteście tacy asertywni i zobaczyliście za wczasu te drzwi. Drzwi z plastrem miodu do najgorsza rzecz jaka może być. Takei drzwi to może mieć w pokojach w środku co najwyżej Apropos. Macie gdzie fotę lub linka do tych aluminiowych Leroy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 15.09.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ehh niestety te aluminiowe z leroy okazały się także plastrem miodu. Ale przynajmniej wilgoć im niestraszna i mają próg i uszczelki.. Jak patrzyliśmy na porządniejsze drzwi z zewnętrznych to musielibyśmy dać ok tyś. złotych a na tyle nas nie stać było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts