sailor_ro 23.01.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Domek jest super,gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaxxx 23.01.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 jak miło że już znowu piszecie... tak dawno Was nie widziałam że już się zmartwiłam, podziwiam Was mam nadzieje że my też z taka determinacją będziemy się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.01.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Gratuluję przeprowadzki! :D Możesz pokazać z bliska ten trawertynowy parapet? Jak on się sprawdza? Fugi nie przeszkadzają, nie brudzą się etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 25.01.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 dzięki fotkę parapetu zaraz postaram się pstryknąć co do fug - nie mamy ich płytki kładzione są na styk niedługo mam nadzieje kupimy impregnat do kamienia i zabezpieczymy nim też łączenia na parapetach jeśli chodzi o sam trawertyn to zaliczyłam jedną "wpadkę". Wyciekła mi brudna woda z podstawki z kwiatka i zdążyła wsiąknąć w pory.. i mamy niewielki ślad. Na tyle niewielki że nie przeszkadza i trzeba wiedzieć że "tak nie powinno być". Można było tego uniknąć impregnując od razu te nasze parapety oryginalne... Ostatnio praca u nas wre. Ja fuguję nową podłogę w salonie, moje kochanie zamontowało drzwi do łazienki i szykuje się do robienia zabudowy ścian (musimy zrobić rusztowanie na płyty kg, przykręcić płyty i dopiero wtedy czeka nas układanie płytek.. i moje ulubione - fugowanie ) potem zabieramy się za wykończenie małego pokoju (sufit - cekolowanie i malowanie, ściany - jasna tapeta, już upatrzona, jeszcze nie kupiona:) ) w międzyczasie powinniśmy przykleić tapetę w wiatrołapie - kupiona i czeka już od miesiąca na swój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alawenda 26.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Milo obejrzec Wasze nowe fotki w Nowym Roku,bo juz sie martwilam,ze odechcialo sie tak pieczolowicie prowadzic dziennik;)powodzenia i duzo radosci z domku w Nowym Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Coraz ladniej u Was robi sie w domku! zdjęcia z pozostałej części domu wkrótce No to czekam niecierpliwie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 03.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Hallo, ktos tu zaglada? Obejrzalem galerie i jestem pod wrazeniem ilosci praca jaka wykonala parka uroczych inwestorow, szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Halo, co tam u Was??? Tęsknimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/gh7644_kartki-wielkanocne-80.jpg Błogosławionych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia7922 15.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witajcie serdecznie .Minęło już tyle czasu od ostatniego wpisu.Kilka miesięcy temu kupiliśmy działkę w Leśniewie .Jesteśmy zauroczeni tą piękną miejscowością. Przypadkowo trafiłam na to forum.Przeglądając wasze zdjęcia dostrzegłam ,że będziemy sąsiadami .Z okien waszego domku widać naszą działkę.Powodzenia w dalszych pracach (eee pewnie już mieszkacie)Pozdrawiam AGNIESZKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 15.05.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Hej! jesteśmy, żyjemy, ciężko pracujemy ... Ale w dzienniku się opuściliśmy, ponieważ trwają u nas ostatnie przygotowania do ślubu :) jeszcze tylko 3 tygodnie i 1 dzień!!! z nowości to moje kochanie jest oficjalne zameldowane w naszym domku, ja się domelduję do niego po ślubie gusia7922 - moze spotkamy się na kawce któregoś dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia7922 15.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gratulacje i cierpliwości w przygotowaniach.My przerabialiśmy to 8 lat temu.W niedziele planujemy małego grilla na działce.Zapraszamy na kiełbaskę i piwko.Nasza działka mieści się na ulicy Kamiennej.Macie z tej górki piękny widok. Na pewno nas zobaczycie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 15.05.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 gusia - niestety w niedzielę będziemy na kursie tańca w Gdańsku ale dziękuję za zaproszenie na pewno uda się nam jeszcze spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia7922 15.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No cóż będzie jeszcze okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia7922 15.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Niechaj szlachetność celów związek Wasz opromieni! Niechaj po latach wielu nic szczęścia Waszego nie zmieni! Zdrowie, miłość, dostatek niech w domu Waszym panują! Wesołe dziecięce uśmiechy niech nad tym wszystkim górują!Mądrością domek zbudujcie, dla dwojga, trojga, czworga, a może i więcej, kochając się coraz goręcej. I zawsze miejcie w pamięci ten dzień jedyny - Wasze Cudowne Zaślubiny. [/color [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 24.06.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 dziękujemy ) jesteśmy już po wszystkim - po ślubie, weselu i wyjeździe poślubnym ) wróciła szara rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 26.06.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 fajny domek.pracowici inwestorzy.czekamy na fotki i na malego inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 26.06.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 fotki będą pewnie jak kuchnie wykończymy... nie chcę obiecywać że wcześniej bo ostatnio kiepsko ze skupieniem i pamiętaniem u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_forum 26.06.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Przenoszę z dziennika. Przepraszam za wpis tam... 1. Witam serdecznie Nawet nie wiecie, jak się cieszymy (ja z szanowną "Inwestorką" , że tu trafiliśmy. Od kilkunastu minut przeglądaliśmy zdjęcia i jesteśmy oboje dosyć podnieceni, bo te zdjęcia dają nam wyobrażenie jak będzie wyglądał nasz domek w przyszłości. Budujemy według tego samego projektu i też mamy powiększony garaż na dwustanowiskowy z tą różnicą, że nad garażem będzie dodatkowy pokój... Teraz nie mam czasu, żeby więcej napisać, ale jeśli możecie, to wrzucajcie zdjęcia, bo ostatni post był chyba ze stycznia, a do tej pory pewnie już sobie mieszkacie wygodnie... Pozdrawiam Grzesiek 1. To w takim razie potrójne gratulacje: Za świetny gust w wyborze domku , z okazji ślubu i powiększenia rodziny... My tak właściwie budujemy ten dom, bo po pierwsze się już w mieszkaniu nie mieścimy (mamy 2 dzieci), a po drugie dla dzieci, żeby miały swój kawałek zielonej trawki, co by się mogły wyszaleć... I jeszcze jesteśmy pełni podziwu, że tak wiele rzeczy robicie sami... Jak dostaniemy pozwolenie na budowę, to pewnie też założymy dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 26.06.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Długo czekałam na Wasz wpis w dzienniku-teraz czekam na fotki I gratuluję powiększenia rodziny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts