Romano 26.07.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Czy zaczynając budowe domu w 1999r będe podlegał nowym przepisom budowlanym, chodzi mi głównie o odbiór budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 26.07.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Czy zaczynając budowe domu w 1999r będe podlegał nowym przepisom budowlanym, chodzi mi głównie o odbiór budynku. Jeżeli wykonasz wszystko zgodnie z pozwoleniem na budowę to raczej nie. Co masz na myśli mówiąc o odbiorze ? Więcej na ten temat znajdziesz w moim poście . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romano 26.07.2003 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Dzięki, owiedziłem Twój post. Przez odbiór rozumiałem fakt odebrania budynku przez organ urzędniczy tzn na miejscu budowy. Wywnioskowałem z wypowiedzi że w domach jednorodzinnych żeby zakończyć budowe nie ma kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 26.07.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Bardzo dobrze wywnioskowałeś . Nawet jeżeli coś zmienisz, to obowiązkowe kontrole są dopiero po 01-01-2004 r., jest więc jeszcze trochę czasu. Powodzenia z zakończeniu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts