gabriela 24.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Rozmieszczenie pomieszczen w naszym domu jest bardzo podobne, gabinet mam tam gdzie u Was bedzie kuchnia, kominek "patrzy" w inna strone, a w wykuszu bedzie jadalnia. Popatrz: rzut jest z bledem, oczywiscie lazienka jest mniejsza niz gabinet!!!! http://img168.imageshack.us/img168/7894/rzutparterumj7.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 26.09.2007 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Gabriela rzeczywiście rozmieszczenie podobne I u Ciebie lepiej jest to rozwiązane!! Ja pierwotnie miałam jadalnię naprzeciwko kominka, ale przed kominkiem chcemy mieć kanapę i siedzieć, więc stół przeniosłam tam gdzie jest teraz. Bezcelowa zatem była zamiana kuchni z gabinetem, bo odległośc prawie taka sama. A do tego jeszcze trzeba by było jakoś rozwiązać połączenie pomieszczenia gospodarczego z domem - bo raczej nie przez gabinet Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 18.12.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Lipca 2016 przez angelika_p zd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 18.12.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 21 Lipca 2016 przez angelika_p zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro555 31.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 angelika_p - domek szykuje się piękny... i pomysł z podniesieniem bardzo dobry, pewnie też wykorzystamy my jak na razie nastawialiśmy się na bale, ale patrząc na koszty i możliwości, zastanawiamy się na poważnie nad murowanym A Artemida z Archipelagu jest wprost idealnym projektem - zastanawia nas tylko rzeczywisty koszt budowy (kosztorys na www swoją drogą, a życie swoją Będę wdzięczny za jakieś szacunkowe informacje, na ile wyceniacie zbudowanie tego domu pod klucz - bo u Was to już bliżej końca może być na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts