Browar 20.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam, Zaczynam budowę na wiosnę - przynajmniej tak planuję jeszcze tylko ostatnie papierki i poszukiwania ekipy budowlanej Pozdrawiam Forumowiczów! Mam nadzieję że wejdę w skład grupy Grodzisko-Nadarzyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 20.09.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ja chociaz z zupelnie innego ugrupowania witam Ciebie serdecznie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.09.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 witaj mam nadzieje poznac cie osobiscie na kolejnym spotkaniu forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Zamelduj się w Grupie Nadarzyńskiej, a przyjmiemy Cię z honorami.W Urzucie? To Ty masz dobrze chłopie na wystawie domów modelowych możesz wszystko zobaczyć i się podpytać i tylko budować.. Nie powinno być u Ciebie zbyt wiele błędów, bo nie wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 To i ja witam Z tymi będami to różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts