weda 20.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam! Czy macie w swoich domach wideodomofony? Poradzcie, które są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 20.09.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Oooo bardzo dobre pytanie i przyłączam się do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 chciałam kupić kolorowy i bezsłuchawkowy, po przeczytaniu opinii na forum zmieniłam zdanie. mam firmy commax. szkoda, że z słuchawką polecam użycie opcji szukaj :wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 20.09.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A może ktoś ma i poleci kolor. videodomofon bezsłuchawkowy wpuszczany w ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weda 20.09.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A co sądzicie o wideodomofonie Onyx MC-411B ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 21.09.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 w OBI były kolorowe wideodomofony za 299zł. Niestety nie były wystawione oficjalnie na półkę, ale jakoś tak dziwnie się zagubiły z tyłu regału. A to tylko Polska właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kagan_sk 25.09.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 sam jestem zainteresowany zakupem wideodomofonu; z tego co wyczytałem to lepiej kupić dobrej jakośći czarno biały niż kolorowy na którym mało co będzie widać, ostatnio spotkałem na allegro wideodomofon który umożlwiał regulowanie kamery z poziomu panelu czy ktoś coś takiego ma? - jak to się sprawdza w praktyce bo z tego co czytałem czasami kamera standardowo umieszczana w kasetce pokazuje mały fragment obrazu i u jednych widać nogi a u innych czoło ) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts