kasiastargard 25.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 25.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Kasia, wysłałam namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 25.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 04.04.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam wszystkich! Będziemy budować w okolicach Stargardu.Jesteśmy w trakcie załatwiania dokumentacji.Jak długo czekaliście na przyłącze z energetyki po podpisaniu umowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam Wracam na forum po paru miesiacach, a tu taka niespodzianka pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 06.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam wszystkich! Dwa pytanka: 1. Czy ktoś korzystał z usług Pana Wojciecha Lisa ze Stargardu w zakresie wylewania posadzek? 2. Wiele teraz wołają za wylanie m2 posadzki (robocizna): (5 cm)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.05.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 WitamPoszukuję konglomeratu na blaty kuchenne, macie jakieś namiary w Stargardzie lub pobliżu? Nic nie mogę znaleźć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 15.05.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 WitamStosunkowo niedrogi konglomerat ma MS (ten od okien). Z tym, ze ja nie lubie tego oddzialu w Stargardzie. Wszystko zalatwiam na Gdanskiej w Szczecinie. Ceny parapetow z konglomeratu byly tam nizsze niz w np Castoramie. Oczywiscie maja tez plyty na blaty.Kamien w dobrej cenie (ale nie wiem czy konglomerat tez) byl kiedys w Granicie na Gdanskiej w Stargardzie.Dobry wybor kamienia (ale tu rowniez nie wiem jak z koglomeratem) jest tez w zakladzie pomiedzy Reptowem a Cisewem.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.05.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Właśnie wracam z MS na Podleśnej. Zamówiłam u nich parapety zwykłe, ale nie takie ze sklejki, jak ja to mówię, ciężkie i solidne. Jestem zadowolona, tyle tylko, że okres oczekiwania to aż 10 dni no i oni nie montują, no nie zajmują się tym. Mają też konglomerat i kamień, ale ceny są zabójcze. Za kamień wołają od 800 zł w zwyż .Wiem, że to drogi materiał, ale dużo przesadzili, miałam ofertę za 600 Konglomerat też mają bardzo drogi, będę szukać gdzieś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.05.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witajcie... pytanie.. nie potrzebuje ktoś szamba betonowego? szukam chętnego na transport zbiornika z Radomia, ceny dużo niższe niż w naszej okolicy. Na samochód wchodzą 3 szamba, na razie jestem ja i jeszcze jedna osoba, brakuje trzeciego chętnego.po szczegóły proszę na privpozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.05.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Właśnie wracam z MS na Podleśnej. Zamówiłam u nich parapety zwykłe, ale nie takie ze sklejki, jak ja to mówię, ciężkie i solidne. Jestem zadowolona, tyle tylko, że okres oczekiwania to aż 10 dni no i oni nie montują, no nie zajmują się tym. Mają też konglomerat i kamień, ale ceny są zabójcze. Za kamień wołają od 800 zł w zwyż .Wiem, że to drogi materiał, ale dużo przesadzili, miałam ofertę za 600 Konglomerat też mają bardzo drogi, będę szukać gdzieś jeszcze. MS na Podleśnej to nieporozumienie.. teraz jeszcze na bydgoskiej w jest drugi punkt z produktami MS, ale nie znam cen. ja na szczęście załatwiłem sobie parapety w okazyjnej cenie z marmuru może warto by popytać kamieniarzy? oni też zajmują sie takimi rzeczami pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 15.05.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 parapety i nie tylko to ale związane z kamieniem to równiez mozna rozmawiac z zakładem kamieniarskim w reptowie koło koscioła [ ale tylko z szefem p andrzej kurman bo jego ziec to .......]......... nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryniu 20.05.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam Grupę Stargardzką. Mam pytanie do tych , którzy musieli sobie radzić z przygotowaniem działki po budowie do założenia ogrodu przy pomocy ciężkiego sprzętu - z czyich usług korzystaliście? Ja wybudowałem się w Zieleniewie , chciałbym pozbyć się korzeni i wszelkich pozostałości w gruncie po bzach, różach i innych chaszczach, no i mam pecha bo chyba umawiam się z nie tymi ludźmi co powinienem. Najpierw jeden taki Pan z Reptowa dwa razy mnie olał a teraz jakoś mnie zbywa pewien rolnik z Kunowa. Doradźcie proszę co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 20.05.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 No wlasnie ja zawsze bralem tego z Reptowa (Ramas). Mnie nigdy nie olal. Jak nie mial czasu, to uczciwie to mowil. U niego operatorem jest taki mlody chlopak. Bardzo sprawnie i wydajnie pracuje.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 21.05.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jezu, u mnie też tyle korzeni i pozostałości po samosiejkach. nie wyobrażacie sobie ile ja miałam modych dąbków na działce i nawet nie wiadomo skąd, bo w pobliżu żadne dęby nie rosną Ciężko będzie wyczyścić ziemię z takiej ilości korzeni , cienkich, ale długich , ręcznie się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.05.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam Grupę Stargardzką. Mam pytanie do tych , którzy musieli sobie radzić z przygotowaniem działki po budowie do założenia ogrodu przy pomocy ciężkiego sprzętu - z czyich usług korzystaliście? Ja wybudowałem się w Zieleniewie , chciałbym pozbyć się korzeni i wszelkich pozostałości w gruncie po bzach, różach i innych chaszczach, no i mam pecha bo chyba umawiam się z nie tymi ludźmi co powinienem. Najpierw jeden taki Pan z Reptowa dwa razy mnie olał a teraz jakoś mnie zbywa pewien rolnik z Kunowa. Doradźcie proszę co robić? Ja bralam takiego pana z samochodem hds + koparka z wielgowa porzadkowali gruz tanio i dobrze podaje tel 0601-688083. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fryniu 21.05.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Dzięki bryta i KAS01 za info w sprawie porządków na działce. Ale wiecie - rodzina mi podpowiada, że jeśli te pozostałości w ziemi przykryje się świeżą , żyzną ziemią (a właśnie zaczynam to robić ) , zasieje trawę którą potem oczywiście będzie się systematycznie kosić, to te wszelkiej maści krzaczyska nie będą miały szansy się przebić. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.05.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Dzięki bryta i KAS01 za info w sprawie porządków na działce. Ale wiecie - rodzina mi podpowiada, że jeśli te pozostałości w ziemi przykryje się świeżą , żyzną ziemią (a właśnie zaczynam to robić ) , zasieje trawę którą potem oczywiście będzie się systematycznie kosić, to te wszelkiej maści krzaczyska nie będą miały szansy się przebić. Co Wy na to? Nie do konca . Ja mam tak z dzika trawa .Przykryta gruba warstwa ziemi i wcale nie gnije . Jak wykopuje dolki pod drzewka to az trudno lopate wbic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 22.05.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ja tak mialem z krzakami. Mialem na dzialce takie zaglebienie na jakies 0,5m (przed wojna byla tam fontanna, do ktorej prowadzily schody z dwoch stron). Te obnizenie terenu podobalo mi sie (bo schody i fontanna wciaz tam byly), ale gdybym je tak zostawil, to rury od kanalizacj szly by prawie po wierzchu. Wiec podczas zdejmowania humusu pod dom, teren zostal wyrownany. Krzaki ktore tam rosly wycialem rok wczesniej, pozostawiajac korzenie. Po dwoch latach od ich zasypania kopalem tam row na kanalizacje. Droga przez meke. Nawet szpadlem nie dalo sie ciac tych korzeni. Musialem uzywac sekatora. Nic, a nic sie nie rozlozylo. Byc moze potrzeba wiecej czasu. Na szczescie z korzeni tych nie przebijaja sie na powierzchnei mlode pedy. Chyba za daleko.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 16.07.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Jakby ktoś szukał budki na budowę, to proszę na priv lub w komentach do dziennika Fajna ta budka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts