maksiu 16.07.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a nie potrzebuje ktoś pieca na węgiel, koks i drobne drzewo..piec 6 letni, w bardzo dobrym stanie, z wodnymi rusztami, wydajny, spokojnie jest w stanie ogrzać około 80-90 metrówoddam za grosze..m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 27.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Szukam materiału na podjazd i ścieżkę do domu. Kostka brukowa? Coś innego? Tanie i do zdobycia na terenie Stargardu lub okolicPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.07.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Szukam materiału na podjazd i ścieżkę do domu. Kostka brukowa? Coś innego? Tanie i do zdobycia na terenie Stargardu lub okolic Pozdrawiam nie wiem po ile, bo nie pytałem, ale kostkę brukową mają we frambudzie w morzyczynie, kupowałem tam ostatnio żwir i właśnie ta kostka rzuciła mi sie w oczy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gala611 27.08.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam wszystkich budujących. Przyznam szczerze, że podczytuję tematy związane z budową i czerpię z tej skarbnicy wiedzy. Jak do tej pory nie miałam odwagi logować się i pytać no i też nie miałam problemów. Stan surowy prawie skończony tylko pozostało zrobić dach ale to kwestia dni. Jednak mam dylemat dotyczący okien i tu moja prośba. Biorę pod uwagę dwie firmy Framex i Foris. Może ktoś z was ma ich okna proszę o opinie. Z góry dziękuję. A może polecicie innych producentów? Jestem otwarta na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gala611 28.08.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Tyle osób się buduje w Stargardzie a w temacie cisza Szkoda,liczyłam na waszą pomoc. Grupy Szczecińskiej nie pytałam bo tam małe prawdopodobieństwo że ktoś robi takie zakupy w Stargardzie. A może warto?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 29.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 gala jest takie przysłowie ;;kto pyta nie błądzi ;; tez budowałem ,buduje koło reptowa i materiały zwoziłem ze szczecina [ bud. drewniany ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 31.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Mialem okna Framexu w mieszkaniu. Co do okien, to zarzutow nie mam, ale ekipy montazowe to mieli (przynajmniej 4 lata temu) totalnie beznadziejne.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gala611 02.09.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Dzięki serdeczne za odpowiedź. To jednak zamówię okna z Framxu. Mam nadzieję że ekipy montujące są już lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Build 21.09.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 WitamRozglądam się za architektem do adaptacji możne ktoś poleciłby mi kogoś dobrego i niedrogiego (mam nadzieję ze to możne iść w parze) czytałem wcześniejsze wątki o Panu B. i Pani M. ale w sumie nie było tam nic konkretnego. Poza tym myślę ze jeśli ktoś jest sumienny odpowiedzialny itp. tym bardziej należy go chwalić natomiast partaczy i niesłownych ludzi odradzać - aby inni nie dali się na nich złapać. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gala611 27.09.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witaj Build. Mogę tylko powiedzieć o własnych doświadczeniach. Po odwiedzeniu wielu biur i wstępnych rozmowach zdecydowaliśmy się na Prabuckich. Nie żałujemy. Dotrzymali terminów i ustalonej ceny. Załatwili wszystko co było potrzebne do złożenia dokumentacji w starostwie i uzyskania pozwolenia. Ale sam popytaj tu i tam o ceny i terminy. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Build 28.09.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dzięki już straciłem wiarę ze ktokolwiek jeszcze tutaj zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gala611 29.09.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ja też nie miałam pewności czy dostanę jakąś odpowiedź. Całe szczęście, że są osoby które mimo ukończonych domów podpowiedzą i doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gala611 10.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam ponownie. Potrzebuję namiary na elektryka i hydraulika z uprawnieniami. Uczciwych i niedrogich. O tynkarzy na razie nie pytam,żeby nie przedobrzyć ale jak ktoś ma takich i podzieli się informacjami to chętnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 15.10.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Gala - a na kiedy potrzebujesz, na już? Bo my wchodzimy z elektryką za paręnaście dni i wtedy dopiero będę mogła lub nie doradzić tę osobę Napisałam już na G. szczecińskiej, ale tu też zostawiam pytanie: proszę o kontakt do dobrego zakładu zduńskiego z okolic Stargardu, Szczecina, tak aby zdun chciał i był w stanie dojechać, i rzucić okiem na dom. Chciałabym kominek kaflowy, albo w ogóle kominek po prostu obłożony kaflami, najchętniej aby nie był tylko atrapą, ale i pogrzał pokój dzienny, a może i cały dom, w razie awarii prądu (piec gazowy). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gala611 18.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 julieta myślę że w grudniu zaczniemy ten etap ale obecnie zbieram namiary. Mąż już jakieś namiary ma ale chętnie skorzystam z twoich doświadczeń. Jeżeli nie sprawi Ci to problemu to podaj ich numer podzwonimy zobaczymy kto i za ile? Mam nadzieję, że napiszesz czy jesteś zadowolona z ceny i pracy? Co do pytania o zduna to ja nie mam bladego pojęcia czy tacy jeszcze są, ale słyszałam że w Żarowie mają kominki i przeróżne obudowy do nich w tym kaflowe to może i mają kogoś kto to wykonuje. Sprawdź jeszcze w Strachocinie i w Ulikowie tam też mają kominki i obudowy. Nawet reklamują się w kwartalniku "Świat Kominków".U mnie do kominka jeszcze daleko . Na razie to podglądam kominki innych i za każdym razem zmieniam wirtualny wygląd mojego. O kaflach też myślałam takich w kolorze kości słoniowej z rzeźbieniami, ale jaki będzie to zobaczymy z czasem. Powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 21.10.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 gala - za dwa dni wstawiają mi okna, potem wchodzi elektryk, więc spokojnie zdażę sprawdzić jego pracę przed Waszym grudniem Oczywiście podam namiary i cenę. Tylko się przypomnij za jakiś czas, bo nasza grupa nie jest na topie i mogę zapomnieć. A wiesz, że zapomniałam o Ulikowie?! Sprawdzę jeszcze Żarowo i Strachocin, jak podpowiedziałaś. Wczoraj stanęło jednak na kominku z PW, więc zdun już mi nie potrzebny, ale kafle nadal tak. Mnie sie marzą białe kafle, proste, ewentualnie jakieś dekory na krawędziach. Dzięki za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gala611 03.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 M3Jeszcze raz wielkie dzięki za namiary julieta Mam nadzieję że Ty również coś podeślesz A jak kominek ? Kupiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 15.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witajcie Stargardzianie i sąsiedzi Podpowiedzcie gdzie mozna kupić lub kto wykona ładne drzwi sosnowe, wybarwiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 22.03.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witajcie Stargardzianie i sąsiedzi Podpowiedzcie gdzie mozna kupić lub kto wykona ładne drzwi sosnowe, wybarwiane. Wykonawca wybrany - więc pytanie nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 22.03.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witajcie Stargardzianie i sąsiedzi Podpowiedzcie gdzie mozna kupić lub kto wykona ładne drzwi sosnowe, wybarwiane. Wykonawca wybrany - więc pytanie nieaktualne. Możesz coś więcej napisać też jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts