Kolusia 20.09.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Wszystko zaczeło się w tym watku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65550 na forum miau.pl Teraz kotek jest u mnie i szuka nowego tylko własnego domku i to na stałe. Kończymy leczyc uszka, nastepnie będą badania i oczywiście szczepienie. Do nowego domku Wąsik vel Milus pojedzie z ksiazeczką zdrowia i wyprawka Pomózcie znaleźć mu wspaniały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolusia 23.09.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Nikt nie chce takiego słodziutkiego miziaka? http://tinypic.com/67dpi1k.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolusia 26.09.2007 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Rozumiem ze nikomu nie chce sie przeglądac podlinkowanego wątku, wiec nadmienię ze kotek jest juz zdrowiutki Jest tez wykastrowany i szczepiony. Ma ksiazeczkę zdrowia. To super pieszczoch i uwielbia dzieci. Z córcia wariuja całymi dniami O i co najwzniejsze to wielki pomocnik.... pomaga w myciu się, w makijażu, w sprzataniu, nawet w naprawie pralki pomaga we wszystkim taka z Niego dobra duszyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolusia 28.09.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 naprawde nikt moze ktos z Waszych znjomych, rodziny ... moze starsza sąsiadka, która została sama i chętnie przygarnelaby kotka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Sprawa kluczowa - z jakich okolic? Nie pojadę po niego iluś tam kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolusia 30.09.2007 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Mieszkam w okolicach Gliwic. Jednak transport nie jest jakims strasznym problemem. Jestem w stanie załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolusia 02.10.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Kotek znalazł juz swój wymarzony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No cóż - cieszę się ze względu na kotka, martwię się bo ja nadal nie mam futrzaka w gospodarstwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 03.10.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 No cóż - cieszę się ze względu na kotka, martwię się bo ja nadal nie mam futrzaka w gospodarstwie... Ja mam w Olsztynie do oddania kotkę, młodą tzn. ona nie jest moja, ktoś latem wystawił za drzwi i siedzi bidula w krzakach na posesji u mnie w pracy jest karmiona, ale jest już zimno, bardzo lgnie do ludzi ja mam już dwa koty, ale jak nikt się nie znajdzie to chyba ją wezmę. Jeśli mieszkasz gdzieś w okolicy to można to jakoś zorganizować. Aha to chyba nie jest dachowiec, "podchodzi mi" pod kota rosyjskiego, jest szara, jednolita, ma białe skarpetki i krawacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts