AAAW 20.09.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Tutaj możecie wpisywać Wasze uwagi i opinie. Powoli powoli, nie wszyscy na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 06.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 To ja, .... ja będę pierwsza Jak wszystko co w życiu ważne i budowa czasem rodzi się w bólach, ale nie zniechęcajcie się...to naprawdę fajna sprawa (jak się ma już to za sobą, hehehe). Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 08.10.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Powodzenia przy zasypywaniu....... macie całkiem wysoko, tak jak u nas.... wyszło 400 ton dajcie znać ile u Was wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 10.10.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 nie żebym się mądrował, ale widzę ze macie w fundament wrzucony grunt z wykopu a to niedobrze...trzebaby to wybrać i zasypać wyłącznie piaskiem albo pospółką no chyba że to już przywieziony piasek jest to wtedy OK buziaki dla Alutki M.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 11.10.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 nie żebym się mądrował, ale widzę ze macie w fundament wrzucony grunt z wykopu a to niedobrze...trzebaby to wybrać i zasypać wyłącznie piaskiem albo pospółką no chyba że to już przywieziony piasek jest to wtedy OK buziaki dla Alutki M.D. yyyyyyyy eeeeeee mmmmmmm no tak, złapałeś nas. Na nasze usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że to co widać to "kropla w morzu" i na to wszystko poszło jeszcze 400 ton nowutkiego swieżutkiego piachu. Buziaki od Alutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 AAAW jeżeli to nie tajemnica - ile Was kosztuje robocizna za fundamenty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 AAAW klinkier do kominów bucisie dobrac do koloru dachu. Tak żeby jedno pasowało z drugim. Na począątek zastanówcie się w jakim kolorze będziecie mili dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 AAAW widziałem u Ciebie w dzienniczku zdjęcie schodów zabiegowych. Mozesz wrzucić zdjęcie tych schodów po zalaniu? Jestem ciekaw jak wyszły bo mam podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 29.10.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 AAAW klinkier do kominów bucisie dobrac do koloru dachu. Tak żeby jedno pasowało z drugim. Na począątek zastanówcie się w jakim kolorze będziecie mili dach. no zastanawiamy się intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 29.10.2007 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 AAAW widziałem u Ciebie w dzienniczku zdjęcie schodów zabiegowych. Mozesz wrzucić zdjęcie tych schodów po zalaniu? Jestem ciekaw jak wyszły bo mam podobne pewnie, że wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.12.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 no nareszcie się coś dzieje w dzienniczku kiedy wchodzą "dachowcy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 13.12.2007 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Miło, ze nam kibicujecie właśnie dzisiaj małżonek ustala ostatnie sprawy przed wejściem ekipy dachowej... oby od poniedziałku weszli i żeby nie padało nic z nieba. Amen. p.s. w między czasie dobieramy okna i dachówkę, a klinkier na kominach ślepo trafiony wyszedł nawet ładnie. Rom, pochwal się swoim domkiem /budową/, jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Mieszkam od ponad roku w niewykończonym domku.Prezentuje się tak:http://img340.imageshack.us/img340/4793/domekqv3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 13.12.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ale Wam zazdroszczę! już mieszkacie! Dzięki za fotkę! właśnie planujemy podobne okna, czy to złoty dąb? Wprawdzie myśleliśmy o dachówce ciemnobrązowej ale Wasz kolor też jest intrygujący może coś bliżej na ten temat? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Okna są dwustronnie w kolorze złoty dąb. Jedynie w garażu i pomieszczeniu gospodarczym są od środka białe. Natomiast dach to ceramiczna dachówka Brass-a - podwójna esówka w kolorze ceglanym. A co do mieszkania to zobaczysz - ani się nie obejrzysz a już bedzięcie w swoim mymarzonym domku. Będę śledził Wasze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 13.12.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dziekuję i gratuluję fajnego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dzięki i prosze o częstrze wpisy w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 14.12.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 jak tylko będzie o czym pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Gratuluję budowy, dzienniczka i postępu prac. Jeśli można będę tu zaglądać. I oczywiście komentować. Napiszę jeszcze, że ciekawi mnie jak tam postępy? Wasz ostatni wpis jest z grudnia a tu już wiosna prawie. U mnie prace murarskie trwały do połowy stycznia. Metrażowo mam podobnie, coś 165 użytkowej, rozpoczęłam w lipcu 2007 i obecnie czekam na dach. Też będzie ciemna brązowa dachówka. (ta po prawej) bogen innovo granat brązowy http://images33.fotosik.pl/121/5d31f4490e80a2b0.jpg Pozdrawiam. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 05.02.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 a kto nas budzi z zimowego snu??? zmotywowana...uzupełniłam DB. Nam też marzy się ciemnobrązowy dach... ech poczekamy... zobaczymy... Chociaż z ciekawości spytam o koszt ich spełnienia (poproszę na priva o wycenę lub namiar na tanią dachówę). w przyszły tygodniu mamy mieć okna więc zapraszam pozostaje jeszcze sprawa drzwi wejściowych i bramy garażowej pozdrowienia i byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts