eelii 23.09.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Gratuluję budowy i dzienniczka, dołączam się do grona obserwatorów, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 30.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Bardzo ładny domek, z niecierpliwością czekam na zdjęcia łazienki wyłożonej gresem z opoczna - piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 30.10.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 witam i dziekuję,jak wkleimy lustro to wstawię fotkę łazienki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam Tu nowa czytelniczka waszego dziennika. Gratuluje domu i zazdroszczę, że tyle juz za wami. My zaczynamy w przyszłym roku. A gdzie obiecane zdjęcia? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 13.11.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dywany superrr A na łazienkę czekam z niecierpliwością, może też się skuszę na ten gres.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 25.11.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ale fajnie macie... kominek uruchomiony. Myślcie o pozytywach i do przodu. Życzę siły i wytrwałości już na prawdę strasznie dużo za wami. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 25.11.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ale macie śliczne dywaniki Kominek już macie, super, nie ma to jak własne ciepełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 26.11.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam i dziekuję za ten "zachwyt" nad dywanami nie sądziłam, że akurat ten element wystroju kogoś zaciekawi. Muszę Was zasmucić(?!) bo po malowaniu zrobimy OUT. Pod nimi czeka gres - już wcześniej połozony. pozdrawiam wszystkich odwiedzających AAAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 15.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam i pozdrawiam ... i trzymam kciuki bardzo ładna bateria ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 18.12.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 witam agula11, widzę że u Was też "do przodu". Bateria łazienkowa dotarła, i w rzeczywistości jest też fajna. A co powiesz na mój wybór kuchennej? http://images48.fotosik.pl/41/9d16976e3f7f3d25m.jpg {dziecko! jak ty to będziesz czyścić } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 19.12.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 trochę jak na fotelu dentystycznym )) mojemu mężowi ten model bardzo sie podoba, ja jestem bardziej praktyczna, bo wiem, że to ja będę czyścić hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 19.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a tak swoja drogą...droge do Was juz nam, więc się wproszę po nowym roku, żeby to wzrokiem swym ogarnąć, dobrze ???? kompletnie brak mi weny twórczej i poszukuję inspiracji nie żeby od razu ściągać pomysły ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 19.12.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 trochę jak na fotelu dentystycznym )) mojemu mężowi ten model bardzo sie podoba, ja jestem bardziej praktyczna, bo wiem, że to ja będę czyścić hahahah he he dobre porównanie zaszalałam, zazwyczaj też jestem praktyczna i raczej wolę minimalizm, ale może to przez zmywarkę??? ps. inspiracji to raczej za wiele jeszcze nie ma: białe ściany, żarówki z sufitu, firanki zamiast drzwi wewnętrznych... ale kiedyś na pewno to się zmieni jedynie wkrótce kuchnia - tylko że raczej typówka z muratorowego forum: kolor wenge z szybą i inox. Nuuda. Mimo to, cieszy nas straaasznie, bo w końcu JEST. NASZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts