Rom 05.02.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 AAAW ty mi tu nie marudz tylko opisuj wszystko po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 AAAW ile osób będzie mieszkac w Waszym domu???Czy potrzebny Wam jest aż taki wielki zasobnik??Bo może niepotrzebnie grzać 200l?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 05.02.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No właśnie... dla 3 - 4 osób to chyba nie warto w ogóle zasobnik montować. Słyszałam, że Ci którzy mają, po prostu go wyłączają więc może wystarczy wydajny piec dwufunkcyjny. schodzimy na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No właśnie... dla 3 - 4 osób to chyba nie warto w ogóle zasobnik montować. Słyszałam, że Ci którzy mają, po prostu go wyłączają więc może wystarczy wydajny piec dwufunkcyjny. schodzimy na ziemię nie chodziło mi o całkowity brak zasobnika tylko o zmniejszenie jego pojemności. Ja mam 120l i w zupełności wystarcza. Jeżeli chodzi o piec to się z Toba nie zgodzę. Lepszy jest piec jednofunkcyjny i zasobnik. Przy dwóch łazienkach, kuchni wg mnie piec dwufunkcyjny to brak komfortu ciepłej wody przy jednoczesnym poborze wody w kilku miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja mam również bardzo wysokie fundamenty. Bryła domu jest wyniesiona 50cm. Do tego doszedł uskok terenu i wyszło prawie metr Zrobiliśmy taras zadaszony i odkryty. Dodalismy dodatkowe drzwi tarasowe. Są schody po których możńa zejsć na działkę. Trochę teren podniesiemy ale napewno nie do poziomu tarasu. Troche pracy nas kosztowały te tarasy bo sami je zasypywalismy i wylewaliśmy fundamenty. Jednak nie zrezygnowałabym z tego tarasu nigdy. A gdzie tu pić kawkę w niedzielny, letni poranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 poproszę o wycenę lub namiar na tanią dachówę Ja mam 280 m2 dachu. Nie wiem jak cenowo pasuje się bogen wśród innych dachówek. Od początku byłam zdecydowana na ten model i nie robiłam rozeznania w innych dachówkach. Za samą dachówkę, gąsiory i inne dodatki zapłaciłam 22 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 06.02.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Czy potrzebny Wam jest aż taki wielki zasobnik?? Bo może niepotrzebnie grzać 200l?? no muszę sprostować, planowaliśmy jednak 120 l - moje niedopatrzenie. Dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Czy potrzebny Wam jest aż taki wielki zasobnik?? Bo może niepotrzebnie grzać 200l?? no muszę sprostować, planowaliśmy jednak 120 l - moje niedopatrzenie. Dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 AAAW możesz wkleić zdjęcia okien??Strasznie jestem ciekawy jak wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 12.02.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 oczywiście wkrótce będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 16.02.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No no ... więcej tak sprawnych ekip jak panowie od działówek i wprowadzicie się szybciej niż my ... czego serdecznie Wam życzymy (znaczy sprawnych ekip - bo w sprawie przeprowadzki nie poddamy się bez walki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.02.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Dzien dobry Zajrzalam i już wiem więcej Gratuluję domku AAAW Tylko coś w dzienniczku mało zdjątek i wpisów. Mam nadzieję że jak już wiosna na dobre się zacznie - to i u Was ruszy z kopyta Gdybyś potrzebowała jeszcze jakichs namiarów - to się odezwij. Pozdrawiam serdecznie !!! Ps. I oczywiście widzę to znajome twarze ... Rom pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 19.03.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ja chcę zdjęcia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 20.03.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 wstawiłam kilka wcześniejszych, które miałam w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 21.03.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ja chcę zdjęcia !!!! ... i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 31.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Będę odwiedzać....będę komentować...będę duchem......[/size] Ale macie super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszczę, że już tyle zrobione...ale przy naszej technologii to Was dogonię za 2 miesiące... cieszę się że się spotkałyśmy....właściwie to ja zostałam namierzona!!!!! jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 03.04.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ale przy naszej technologii to Was dogonię za 2 miesiące... życzę Wam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 28.04.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam, mam pytanie czy Wasze okna Veka Platinium pochodzą z Oknoplastu Kraków? Jeżeli tak, to czy możesz zdradzic mi od jakiego dystrybutora? - czy masz niski próg w drzwiach tarasowych-jak firma rozwiązała Wam problem rolety na drzwiach tarasowych? bo widzę, że tez macie je duuużżżee - mi powiedzieli w Oknoplaście, że musi być zastosowana dodatkowa listwa w kolorze, między oknem a puszka z roletą, a poza tym roleta musi być podzielona w układzie 2:1 ( potrójne okno, tak jak u Was), a wszystko dla usztywnienia i wzmocnienia konstrukcji! Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 29.04.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dokładnie tak. Okno podzielone na 3 równe części. Dwie ruchome: otwierane i jedna stała część. I właśnie w miejscu pomiędzy stałym a środkowym jest na zewnątrz wstawiona listwa od rolet. szczerze, to zauważyliśmy ją dopiero po zamontowaniu jest w kolorze okien i rolet, więc prakrycznie nie pzeszkadza. Z niskiego progu zrezygnowaliśmy (musiałby być na całej szerokości). Oknoplast - z ulicy Góreckiej w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 29.04.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 http://images28.fotosik.pl/204/702eebad2e4ccbcdm.jpgo tam jest dodatkowa llistwa od rolety, sorki za tragiczne zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts