Agdula 20.09.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Czy ma ktos jakiś zbędny pokój, który można przeznaczzyć na coś innego niż tradycyjny pokój? Np: pokój fitness, albo biblioteka, a moze stół bilardowy lub pin pong? Proszę napiszcie czy macie jakies pomysły na adaptacje pomieszczenia na poddaszu. A moze ktos ma jakies fotki? Co robicie z pokojem, na który nie ma pomysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Co robicie z pokojem, na który nie ma pomysłu? Bez wzgledu czy pokoj na fitness czy tez na inne fanaberie pomysl musi byc. U nas jeden na poddaszu bedzie wlasnie treningowy Myslelismy rowniez o stole do tenisa, ale z uwagi na to ze gramy z rozmachem, to musimy miec doprawdy bardzo, bardzo duze pomieszczenie. Grac bedziemy wiec w klubie Drugi pokoj na poddaszu zamieniamy na mini studio fotograficzne z opcja pracowni plastycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.09.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Myslelismy rowniez o stole do tenisa, ale z uwagi na to ze gramy z rozmachem, to musimy miec doprawdy bardzo, bardzo duze pomieszczenie. Miałem stół w piwnicy ale stanowczo za mało miejsca (za nisko). Póki co gramy na sali gimnastycznej i jest super. To już prędzej stół bilardowy i koniecznie barek z wysokimi stołkam,taki jak w knajpie.Tam można by robić imprezki zamiast w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 20.09.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Tedi, z tym stołem bilardowym ...to dobry pomysł. Wysokie stołki to gorzej, bo tam nie jest za wysoko. Są bardzo mocne skosy i zaczynają się dosyć nisko. No właśnie ..pomieszczenie jest takie specyficzne...dach dwuspadowy, trzy okna w dachu, bardzo duże skosy. Po podłodze jest cos około 50m2 albo i więcej metrów kw. Przestrzeń pod skosami - nie do wykorzystania. Początkowo chcieliśmy tam mieć zwykły strych, taką graciarnie...ale potem stwierdziliśmy, że przyda się jeden pokój więcej..szkoda go tracić na strych...no i teraz właśnie szukam pomysłów. AmberWind, z tą pracownia plastyczną super pomysł macie. My niestety nieartystycznie uzdolnieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.09.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 My niestety nieartystycznie uzdolnieni Czas najwyższy spróbować,nigdy nie wiadomo co w człowieku drzemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 21.09.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ja mam na "strychu" ok. 150 m2 więc będę szaleć. Oprócz pokoju do treningów zrobimy salę kinową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 22.09.2007 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 My niestety nieartystycznie uzdolnieni Czas najwyższy spróbować,nigdy nie wiadomo co w człowieku drzemie. A próbowałam, próbowałam...ale nic z tego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 23.09.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 No cóż,nie każdy rodzi się z talentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts