rafal9 20.09.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Czy pod kostkę brukową może być zwykły piasek rzeczny, czy musi być piasek kopalniany?Podobno kopalniany lepiej się ubija i nie osiada później,czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Czy pod kostkę brukową może być zwykły piasek rzeczny, czy musi być piasek kopalniany? Podobno kopalniany lepiej się ubija i nie osiada później, czy to prawda? zarówno nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "rzeczny" ani "kopalniany" piasek ma byc bez domieszek - czysty ! jesli "rzeczny" jest czysty - bierz rzeczny jesli "kopalniany" jest bez domieszek - bierz kopalniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 21.09.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 z tego co mówił mi wykonawca teraz już piasku się nie daje pod kostkę. Kupuje się taki drobny kamyczek, grysek czy jakoś tak. Przewaga jest taka że mrówki tego nie mogą wynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.09.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 z tego co mówił mi wykonawca teraz już piasku się nie daje pod kostkę. Kupuje się taki drobny kamyczek, grysek czy jakoś tak. Przewaga jest taka że mrówki tego nie mogą wynieść a we dwie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 21.09.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Przewaga jest taka że mrówki tego nie mogą wynieść kurcze a mi właśnie mocno skurczyły się zasoby piasku i zastanawiałem się co się z nim do cholery stało... teraz wszystko jasne. PS Kamyczek jak leżał tak leży - chyba mrówki nie potrafią pracować w parach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts