Rogalik 20.09.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Drodzy Forumowicze, podpowiedzcie gdzie szukać osoby, która podjęłaby się skoordynowania prac wykończeniowych w mieszkaniu? Mam już niemal wypracowany projekt mieszkania (ok. 100m2) ale nie mam czasu na szukanie i nadzorowanie ekip wykończeniowych. Dodam, że mieszkanie ma być wykończone w wysokim standardzie i jest w nim sporo nietypowych rozwiązań (okładziny drewniane na ścianach, projekty mebli, elementów ze stali nierdzewnej, szkła i naturalnego kamienia). Osoba ta musiałaby znaleźć rzetelnych i terminowych (i możliwie niedrogoch) wykonawców i skoordynować ich prace. No i właśnie: 1. Gdzie szukać takiej osoby? 2. Jak wycenić jej pracę? Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 20.09.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 jakie miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rogalik 21.09.2007 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenogo 21.09.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Musiałbym więcej wiedzieć o zakresie prac aby cokolwiek wyceniać, a najlepiej porozmawiać o projekcie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rogalik 24.09.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jestem otwarta na konkretne i indywidualne oferty. Jednak na forum chciałam się dowiedzieć jak wyceniać tego typu prace. Any suggestions? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts