Wit 26.07.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Czy ktos buduje/zbudowal dom wg projektu "Kurdesz" firmy Archeton?http://republika.pl/witwiech/kurdesz.jpghttp://nowydom.onet.pl/projekty.html?P_OID=2363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyb 27.07.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 My właśnie kupiliśmy ten projekt m-c temu, ale jeszcze nie zaczeliśmy budowy. Możemy sobie korespondować na temat budowy tego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wit 27.07.2003 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Super! Wyslalem Ci prywatna wiadomosc. Nie jestem pewien,czy wszystkie te informacje - prywatne i nie nadaja sie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyb 31.07.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 A gdzie wysłałeś mi te informacje?mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wit 01.08.2003 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 A gdzie wysłałeś mi te informacje? mój e-mail: [email protected] wyslalem 'prywatna wiadomosc' na forum. Twoja skrzynka e-mail jest zapchana i dostaje zwroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyb 05.08.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 A jak odebrac prywatną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.08.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 U gory strony pod logiem forum masz swoja skrzynke ( druga po Profilu), wchodzac tam, przeczytasz prywatne wiadomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyb 08.08.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 ale nic nie przyszło. Zaczelismy budowę Kurdesza, na razie mamy fundamenty w ziemi, teraz budujemy na zewnątrz z bloczków betonowych. A jak tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wit 12.08.2003 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 My jestesmy dopiero na etapie doglebnego sprawdzania projektu. Nawet go jeszcze nie kupilismy. Jest to jednak projek, ktory najbardziej nam pasuje. Planujemy pare zmian. Na pewno lukarna od wschodniej strony (pokoj podwojny) bo jest tam ladny widok. Usuniemy tez wc na pietrze a zrobimy garderobe bo w domu jest malo miesca na szafy. Myslimy tez o przeniesieniu lazienki na parterze na zach. sciane holu, tak aby uzyskac dostep do garazu (ew. przebudowa na pokoj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnesjam 22.11.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 szukam informacji na temat tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts