KSERO 20.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Cześć to ja. Jestem kobietką z podkarpacia i remontuję sobie domek. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i redakcję muratora. Mam nadzieję, że trochę się tu zadomowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.09.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 witaj mam nadzieje , ze zadomowisz sie tutaj na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witaj, miło mi powitać każdą nową budowniczą, ale zobacz ile tu budujących KOBIET, nie uwierzysz ale czasami wydaje mi się, że jest ich więcej niż chłopaków, ale chyba mi się zdaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witaj w gronie KSERO Witaj, miło mi powitać każdą nową budowniczą, ale zobacz ile tu budujących KOBIET, nie uwierzysz ale czasami wydaje mi się, że jest ich więcej niż chłopaków, ale chyba mi się zdaje... Wcale Ci się nie zdaje Zygmor [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 26.09.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jeszcze nie policzyłam, ale może Kobietki mają więcej determinacji niż Panowie, albo same sobie budują, bo lepiej czują kwestię wnętrza które będą musiały później czasami sprzątać? Albo Panowie zarabiają na babskie budowanie i nie mają czasu zajmować się własną budową bo budują u innych? Albo kobietki więcej piszą o budowaniu niż Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts