Aga J.G 26.07.2003 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 mam pytanie co sadzicie o projekcie znajdujacym sie na tej stronie a może ktos go budowal czy koszty tam wyliczone sa realne dodam że uzbrojona działkę posiadam Pozdarwiam wszystkich. http://www.studio-projekt.com.pl/1001.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wit 26.07.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 mam pytanie co sadzicie o projekcie znajdujacym sie na tej stronie a może ktos go budowal czy koszty tam wyliczone sa realne dodam że uzbrojona działkę posiadam Pozdarwiam wszystkich. http://www.studio-projekt.com.pl/1001.htm Rozklad pomieszczen pasuje do wejscia od wsch/pnwsch. Jest OK dla rodziny 2+3. Choc dla mnie jest odrobine za ciasny. Widac to po rozkladzie mebli. Np przechodzac z kuchni do pokoju dziennego przez jadalnie bedziemy potracac krzesla. Brak drugiego prysznica (jeden jest przy wannie w lazience na gorze) - naprawde sie przydaje (ale mozna wytrzymac bez (zalezy ile dziewczyn w rodzinie ). Pomieszczenie 1.10 chyba trzeba czesciowo przeznaczyc na spizarnie bo w 1.2 jest chyba mini kotlownia (tam jest komin). Kominek super - przy tej powierzchni da sie nawet ogrzac nim caly dom (moze nie w zimie ale w jesienne i wiosenne chlody). Jesli chodzi i wycene budowy wydaje sie ok. 1500 za m2 to calkiem przyzwoicie. Oczywiscie ostatecznie wszystko bedzie zalezec jakie dostanie sie ceny na materialy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 26.07.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Czesc Aga, ładny i prosty domek sobie wybrałaś. Ale czy cena budowy 1000 zł za m2 powierzchni netto jest możliwa do uzyskania, raczej wątpię. Nie mniej jednak domek nie powinien być drogi. Pozdrawiam i miłego budowania. P.S. Wstąp do grupy wrocławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 26.07.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Bardzo ładny, a co do ceny to myślę, że wiele zależy od Twojego wkładu pracy. Pomyśl nad kotłownią, jakie planujesz ogrzewanie? Zgadzam się z Witem przydałby się na dole prysznic, i to bardzo, wierz mi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.07.2003 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 dzięki bardzo za odpowiedź, ajesli chodzi o ten prysznic na dole to w moim zamiarze ma być mam nadzieje że się zmieści. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2003 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Widzę że już nikt nic niechce mi doradzić czy to jest wykonalne czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts