Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

śmieszne nazwisko?? A może miejscowość??

andzik.78

Recommended Posts

Koleżanka z pracy nazywa się Chlebek, namietnie rozmawia z klientem o nazwisku Bułeczka, choc przy pierwszej telefonicznej rozmowie , radosnie nie było, oczywiscie padały podejrzenia o przesmiewstwo

a z miejscowości jeszcze Męcikał :lol:

• Odpowiedzi 453
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

W gminie Przeciszów w powiecie oświęcimskim jest przysiółek Burdel. Znajomy ojca jeździł i chwalił się "wakacje spędziłem w burdelu, razem z rodziną, a co!"

Potem kupił dom w Podupiskach w Nowym Rybiu (gmina Limanowa)

Z nazwiskiem to taka historyjka. Nie wiem czy autentyk czy urban legend. Opowiadano mi jako autentyk.

Laska przyjmowała zapisy na jakąś konferencje, niefortunnie miała obruszany kabel w słuchawce i telefon od czasu do czasu trzeszczał.

Dzwoni kobieta i mówi

- Dzień dobry nazywam się (tu następuje seria trzasków w telefonie) chciałam się zapisać na....

Laska odpowiada

- Przepraszam nie niedosłyszałam, proszę powtórzyć nazwisko

- szzzzz (znowu seria trzasków)

- Przepraszam bardzo ale ..(w tym momencie kobieta z drugiej strony zaczyna krzyczeć)

- TAK DOBRZE PANI USŁYSZAŁA, WYRUCHANA. NAZYWAM SIĘ: W Y R U C H A N A

• 6 months później...

A w centrum Budapesztu ma swoją klinikę znany lekarz o nazwisku Kutas Gabor :lol:

Jak z kumplem zobaczyliśmy tabliczkę na ścianie, to mieliśmy niezły ubaw, zresztą jak widać ze zdjęcia znalezionego w necie nie tylko my i chyba każdy Polak który tamtędy przechodzi, robi sobie pamiątkowe zdjęcie ;-)

• 2 weeks później...

W moim mieście jest ulica Dziewicza, na której mieści się gabinet ginekologiczny i pani doktor tam przyjmująca nazywała się Topór (albo Toporek )

i ponoć w Krakowie przy placu Żydowskim (Nowym) jest gabinet ginekologa o nazwisku Katolik :)

• 3 weeks później...