Boewulf 03.11.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 A ja pamiętam z wczesnych lat szkolnych, jak była moda na śmieszne nazwiska piłkarskie. Oczywiście wymyślane, ale zawsze pewnie jakaś podstawa była. I wtedy udawało się sprawozdawcę radiowego i operowało tymi nazwiskami. A byly m.in. takie: Szczydoniecki - polski Szczypopasku - rumuński Srajpolini - włoski Gromkopierdiejew - ruski Makutas Posampas - grek Skorwensen - szwed Jebiesuki Nabosaka - japończyk Sam Cham - chińczyk Jebiea Szkwili - gruzin inne - jak coś sobie przypomnę Josif Kałmanawardze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Josif Kałmanawardze Gruzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boewulf 04.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Josif Kałmanawardze Gruzin? Tak, tak samo jak inny słynny Josif (Wissarionowicz zresztą), bandyckie pseudo "Koba". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.11.2007 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a pamietacie? "Mała generała paczka jako Pała generała Maczka" "Szał na kortach-kał na szortach" "Domy w Słupsku-Słupy w dupsku" Wymyślaliśmy w technikum godzinami. Kto po godzinie miał najwięcej-wygrywał. no i bajki o jabłonce o latarence i pałacyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.11.2007 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a z odwiedzin na WKU zapamietałem wchodzi kumpel do przebieralni na RTG pani mówi-proszę się rozebrać kumpel rozebrany i słyszy w tej ciemnej klitce między poczekalnią a sala gdzie jest RTG "proszę nabrać powietrza" nabiera "proszę stać nieruchomo" stoi "ok, proszę się ubrać" ubiera się pani otwiera drzwi i zdziwiona pyta "A pan czemu jeszcze nie rozebrany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 09.11.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Najbardziej mi się podobają nazwy miejscowości: Swornegacie, Ruchocice i Tumidaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 09.11.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 a nowa kandydatka na kogoś-tam w PiSie? Aleksandra Natally-Świat. ffffmordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 09.11.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 a co do Tumidaj, to widziałam już kilka zdjęć osobników stojacych przy znaku z nazwą miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 09.11.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja na studiach mialem Ojczenasz koles nie dosc ze paskudny jak cholera to jeszcze sie slinil i pluł jak mowil... fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 09.11.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 w Bydgoszczy jest biuro nieruchomości, własciciel Bogusław Ojczenasz. Mój brat czasem tam dzwonił, i pytał, czy zastał panią Zdrowaśmaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 09.11.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 hihi ja w bydgoszczy sie uczylem moze to rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.11.2007 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Z H na początku jest nieme, samo l na końcu się nie wymawia, a samo o... Tak, to prawda," h" na poczatku jest nieme, ale "l" na końcu nie wymawia sie tylko w pewnych zbitkach liter np: ....eil, ail, (czyta sie to : ej, aj). Hol piwinni wymówić : ol. Reniu, dziękuję za wyjaśnienie. Tego języka zupełnie nie znam. Jadąc kiedyś pociągiem z Holandii do Paryża i nie mogąc się dogadać z konduktorem ile pociąg się spóźni ( opóźnienie wynosiło kilka godzin) zacząłem szukać na mapie nazw mijanych stacji. Wszędzie widziałem duże napisy SORTIE. Na mapie takich miescowości nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 21.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Niedaleko Lublina jest miejscowośc Pryszczowa Góra - tam właśnie kupiliśmy działkę i na wiosne ruszamy z budową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.11.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 z tablicy rozkładu jazdy autobusów: POGORZAŁKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis 22.11.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Ruchocice Tzw. Miasto Miłości. Przejeżdżałem pociągiem i samochodem kilkanaście razy w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.11.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Koło Szczecina, tuż przy niemieckiej granicy leży malownicza miejscowość Stolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 A o to jak przerobili miejscowi dowcipnisie nazwę wioski mojej szwagierki z mazur.http://images33.fotosik.pl/53/2071f6c227abbf3dmed.jpgPowinno byc Lipowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 24.11.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Na studiach mialem kolege nazywal sie PROĆ wszyscy mowili na niego PRĄĆ drugi mial GROMADA psudo ORBIS, nastepny Żegota-zygota,,Pozdrawiam ich jak jeszcze zyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mościcki przyjezdza na wies, podchodzi do jakiejs wiesniaczki i sie przedstawia: - Mościcki! - mom, ale małe odpowiedziała wiesniaczka To jak w tym starym dowcipie o znanych pilkarzach Lubańskim, Szołtysiku, Banasiu... Gornik Zabrze na zgrupowaniu, piłkarze zakwaterowani w hotelu, ale gdzieś się rozeszli w czasie wolnym. Do recepcjonistki podchodzi Lubański szukający Banasia i pyta: Je Banaś? Odpowiedź; Tak, ale tylko raz.... przez szefa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts