malka 26.07.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Ubawiłam się do łez Dwie historie z jednej z podbeskidzkich wsi. 1.Zmienił się listonosz we wsi. (Stary znał wszystkich po nazwiskach i nie było problemu ). Więc rozwozi ten nowy pocztę, wrzuca mozolnie do skrzynek jedna z sąsiadek akurat grzebała w ogródku i widząc listonosza krzyknęła - Ma pan coś dla Cipy ? - Chu.a - krzyknął listonosz Była afera u naczelnika poczty 2.Koleżanka (mojego ślubnego) z czasów szkolnych, zaprosiła swojego chłopaka do domu, a że mieszkała z rodzicami drzwi otworzył ojciec. Był to stary " towarzysz" - wyciągnął rękę do chłopaka i służbowo się przedstawił - Rączka chłopak uścisnął dłoń - Nóżka Ojciec mało myśląc zbluzgał chłopaka, że kpi sobie itp itd, złapał za bety i wywalił za drzwi. Gdy koleżanka (widząc całą akcję) przestała tarzać się ze śmiechu i wyjaśniła ojcu, iż to autentyczne nazwisko chłopaka -tatusiowi było troszkę nie w smak. Dzis są małżeństwem. Koleżanka (bohu dzięki) przyjęła nazwisko męża, a nie walnęła dwuczłonowe. Co do nazw miejscowości, a raczej dzielnic , w Dąbrowie Górniczej jest : Gołonóg, Okradzionów, Mydlice, Piekło. Jest wieś Ciągowice i Kroczyce (koło Zawiercia) W Sosnowcu za to jest ul Sezamkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 27.07.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Przed Skierniewicami jak się jedzie z Łowicza jest miejscowość Mokra P . A właściwie była bo ludzie sobie podśmiechujki robili i od jakiegoś czasu zmieniono tablicę na Mokra Prawa Jest też Mokra Lewa zgadza się, a pod Szczytnem (warm-maz.) jest Ciemna D. (nie wiedziałam od czego jest to D. i zawsze mówiłam Ciemna D.u.p.a, Ciemna Dziura, a moi wspaniali znajomi dopiero po kilku latach wytłumaczyli mi, że to ciemna Dąbrowa jest ) mój brat chodzi do klasy z dziewczyna o wdzięcznym połączeniu imienia z nazwiskiem: Andżelika Kapusta a w okresie gdy na topie były kawały o Chucku Norrisie, poznałam Pana który nazywał się GRACJAN CZAK - myślałam, że żartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 No to przypomnę, bo gdzieś tu już było: http://img520.imageshack.us/img520/474/polskamiejscowoscier6.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 27.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Co do nazw miejscowości, a raczej dzielnic , w Dąbrowie Górniczej jest : Gołonóg, Okradzionów, Mydlice, Piekło. Jest wieś Ciągowice i Kroczyce (koło Zawiercia) W Sosnowcu za to jest ul Sezamkowa A nie wiem czy wiesz że na Piekle dróżnikiem był pan Anioł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mind 27.07.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Wsrod narodow anglojezycznych wiele radosci wzbudza nazwa tej niewielkiej miejscowosci w Austrii : http://www.banderasnews.com/0611/images/fucking-austria3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 27.07.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Wsrod narodow anglojezycznych wiele radosci wzbudza nazwa tej niewielkiej miejscowosci w Austrii : http://www.banderasnews.com/0611/images/fucking-austria3.jpg cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Co do nazw miejscowości, a raczej dzielnic , w Dąbrowie Górniczej jest : Gołonóg, Okradzionów, Mydlice, Piekło. Jest wieś Ciągowice i Kroczyce (koło Zawiercia) W Sosnowcu za to jest ul Sezamkowa A nie wiem czy wiesz że na Piekle dróżnikiem był pan Anioł ... No jeszcze mi powiedz, że miał na imię Michał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 27.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Co do nazw miejscowości, a raczej dzielnic , w Dąbrowie Górniczej jest : Gołonóg, Okradzionów, Mydlice, Piekło. Jest wieś Ciągowice i Kroczyce (koło Zawiercia) W Sosnowcu za to jest ul Sezamkowa A nie wiem czy wiesz że na Piekle dróżnikiem był pan Anioł ... No jeszcze mi powiedz, że miał na imię Michał ?? Tego nie wiem Ale w Sosnowcu na Andersa ma cukiernię pan Żaba, a jego sąsiad (mój kolega) przedstawił mu pewnego dnia naszego kolegę Kijankę. Pan Żaba myślał że Piotrek Kijanka jaja sobie z niego robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.07.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Nasz hydraulik nosi nazwisko CHUJEBA Przez budowę przewinął się nam robotnik o nazwisku BACHUL Moja pierwsza wychowawczyni nazywała się DRABINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.07.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Ło matko....przy nazwiskach poległam Niedaleko miejscowości w której się buduję jest taka miejscowość "Haźlach" ... i cieszę się że nie tam kupiliśmy działkę, bo chyba bym umarła gdybym miała powiedzieć gdzie mieszkam pozdrawiam, smoczyca Nazwę tej miejscowości pisze się przez ż HAŻLACH, ale rzeczywiście na tablicy z nazwą miejscowości ż przerabiane jest przez dowcipnisiów na ź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Nasz hydraulik nosi nazwisko CHUJEBA Ja poznałam kiedyś pana o wdzięcznym nazwisku Chujbieda, jak ów pan mi się przedstawiał cisnęło mi się na usta tylko - współczuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.07.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 A czy wyobrażasz sobie ile silnej woli musiałam z siebie wykrzesać, żeby nie zapytać go dlaczego nie zmienił sobie nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.07.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Miałam kiedyś szefa,który na nazwisko miał Pisiak Niezły kotas był z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mind 28.07.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Kilka lat temu sluzbowo jezdzilem do pewnej firmy w ktorej byli zatrudnieni inz. Karp i inz. Ryba Zdarzalo mi sie pomylic nazwiska, czym wywolywalem radosc ich wspolpracownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 28.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ja mieszkam niedaleko wsi Ruchenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-rex 28.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 najsłynniejszy chirurg od składania złamań w pewnej miejscowości "Łopatka" w pewnej miejscowości również w jednej szkole uczyły dwie nauczycielki "kotek" i "myszka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 a chiński minister górnictwa to Sam Miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 30.07.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 A facet co mi szambo wywozi nazywa sie Fiutowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.07.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 A facet co mi szambo wywozi nazywa sie Fiutowski a moje szambo opróżnia pan Płaczek no i jeszcze klienci mojej firmy, panowie: Cap, Baranek i Kobyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 30.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Niedaleko mojego miejsca zamieszkania są dwie miejscowości-wioski o wdzięcznej nazwie: Gnojno i Cicibór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts