bodzio_g 31.07.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 znane z opowiadania:do urzędasa przychodzi gość załatwić sprawe- Nazwisko - pyta urzędas - pisz pan - odpowiada gośćten sie nachyla do pisania i czeka ...- nazwisko !! - pada znowu - piszpan - odpowiada petenti tak kilka razy...dopiero po paru długich chwilach dotarło do urzędnika, że petent sie nazywa ...PISZPAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Niedaleko Gdańska jest miejscowość Stare Babki. Podobno kierowcy autobusów często zatrzymując się na przystanku informują: :stare babki - wysiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.07.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a ja znam wsie Bydlin i Cieślin....oraz Kąpiele Wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszCCS 01.08.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Hujdowa, Burdele, Zimna Dziura Wszystko w promieniu kilometra ... M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 01.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jeszcze mi się przypomniało o wsiach Jajkowo i Obory -Gdzie mieszkasz? -W oborach (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 04.08.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Miejscowości:Sworne Gacie,Męcikał,Piece i Żyto (gdzie mieszkasz?W życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 04.08.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Aha,i jeszcze Tupadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Jeszcze mi się przypomniało o wsiach Jajkowo i Obory -Gdzie mieszkasz? -W oborach (?) Ja za kilka miesięcy będę już mieszkać w OBORACH i bardzo się z tego powodu cieszę. A na nazwisko mam Myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.08.2008 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ja ostatnio jechałem ulicą przez ...Ulicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-rex 05.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jeszcze mi się przypomniało o wsiach Jajkowo i Obory -Gdzie mieszkasz? -W oborach (?) Ja za kilka miesięcy będę już mieszkać w OBORACH i bardzo się z tego powodu cieszę. A na nazwisko mam Myszka myszka z obory żartuję oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ja ostatnio jechałem ulicą przez ...Ulicę Cmentarz w pewnej miejscowości jest przy u.l Przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.08.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja ostatnio jechałem ulicą przez ...Ulicę Cmentarz w pewnej miejscowości jest przy u.l Przyszłości Moi dziadkowie są pochowani na ul. Piaskowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 06.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Cmentarz w pewnej miejscowości jest przy u.l Przyszłości o fffmorde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nie wiem, czy pamietacie tę ustawę, która zezwalała na sprzedaż gorzałki po godz. 13-tej. Podobno jej treść wymyśliło 4 generałów: Kufel, Baryła, Oliwa i Żyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nie wiem, czy pamietacie tę ustawę, która zezwalała na sprzedaż gorzałki po godz. 13-tej. Podobno jej treść wymyśliło 4 generałów: Kufel, Baryła, Oliwa i Żyto. Jasne, a ten co ogłosił stan wojenny to Naczelny Spawacz Kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 07.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Z życia wzięte: mój teść, znany w rodzinie kawalarz, często przedstawiał się np. na przyjęciu osobom nieznanym jako "Szczydoniecki lub Szczypicycki jestem". Wszyscy znający jego prawdziwe nazwisko nie mogli powstrzymać śmiechu gdy druga strona poważnie podawała swoje nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.08.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Z życia wzięte: mój teść, znany w rodzinie kawalarz, często przedstawiał się np. na przyjęciu osobom nieznanym jako "Szczydoniecki lub Szczypicycki jestem". Wszyscy znający jego prawdziwe nazwisko nie mogli powstrzymać śmiechu gdy druga strona poważnie podawała swoje nazwisko. dobrze, że nie Srajpolinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnakamila 10.09.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Chodziłam do klasy z kolegą o nazwisku Marchewka. Samo nazwisko nie śmieszyło mnie tak bardzo jak tekst nauczycielki do tegoż kolegi przy rozsadzaniu uczniów przed jednym ze sprawdzianów: "Marchewka! Przeflancuj się do tyłu!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnakamila 10.09.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 W naszym województwie kursował autobus linii: Kazimierz-Nieliż-Cyców leżę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts