Laguna 10.05.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Uśmiałam się... a mój mąz patrzy czy zgupiałam już czy jak Ale i ja znam historię z nazwiskiem Mojemu bratu zepsuła się pralka... podałam mu numer telefonu i mówię: - Spec ma na nazwisko pan Kisiel... A on, mysląc że go wrabiam pyta ponownie: - No weź podaj mi nazwisko i nie rób sobie jaj, to zaraz zadzwonię... Powtarzam mu -Kisiel Nie wiem, co ten mój brat dumał, chyba myslał, że żartuję i się jakoś przejął. Bo wziął telefon, wybił numer i mówi tak: - Dzień dobry, pan Budyń? - Kisiel z tej strony, ale śmieszne!!! - po czym zdenerwowany spec rozłączył się, a mój brat nie zdążył przeprosić za pomyłkę ahahaha. No a potem po wysmianiu się, musiałam zadzwonić ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 13.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 babcia mojej koleżanki z domu Kasztelan wyszła za Dziedzica A niedaleko Łodzi jest miejscowość Trupianka, trochę dalej Kałów i co niezmiernie mi się podoba Powodów Trzeci i w łódzkim jeszcze Tumidaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 13.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Znam osobę o nazwisku FIUT i miejscowość STOLEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 13.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Pod Opocznem była miejscowość Mroczków Ślepy - ale już nie ma, bo na wniosek mieszkańców zmieniono drugi człon nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 13.05.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Czasami zdarza się, że miejscowości położone w bliskim sąsiedztwie mają te same nazwy z dodanym indeksem różnicującym. Niedaleko Łasku są trzy miejscowościo nazwie Czestków - jest Czestków A, Czestków B i Czestków... No właśnie, jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 14.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Pod Opocznem była miejscowość Mroczków Ślepy - ale już nie ma, bo na wniosek mieszkańców zmieniono drugi człon nazwy. To tak jak w tej anegdocie: Niejaki D_upa Zygmunt dość miał kpin z nazwiska i zmienił na... D_upa Jaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 16.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 F Zgadza się, jest F, a brakuje Czestkowa C, Czestkowa D i Czestkowa E. Może wiesz gdzie się podziały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 03.07.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jeśli chodzi o śmieszne nazwiska i pewne zbiegi okoliczności, to w Wojskowej Akademii Technicznej w jednym z Instytutów, w jednym pokoju pracowali (wymienieni wg stopni wojskowych na drzwiach)Pułkownik BiedaKapitan TutajObywatel Trzaska.Autentyczne - imion nie pamiętam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 03.07.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Genowefy Stojeby i tak nic nie przebije Na oficjalnej liście nazwisk używanych w Polsce jest Pizdoliz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.07.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Genowefy Stojeby i tak nic nie przebije Na oficjalnej liście nazwisk używanych w Polsce jest Pizdoliz! Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z powodu tego ostatniego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 04.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Śp. inż Jebas imienia nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 07.07.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 podobno autentyk: w pewnej hurtowni, nie pamietam czego, prawdopodobnie jakichs materialow biurowych, w magazynie pracowal obywatel o nazwisku Ksiazek. niebyloby w tym nic smiesznego, gdyby nie to, ze kiedy dzwonil telefon, on go odbieral i odpowiadal tak: - magazyn, Ksiazek, slucham .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.07.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 podobno autentyk: w pewnej hurtowni, nie pamietam czego, prawdopodobnie jakichs materialow biurowych, w magazynie pracowal obywatel o nazwisku Ksiazek. niebyloby w tym nic smiesznego, gdyby nie to, ze kiedy dzwonil telefon, on go odbieral i odpowiadal tak: - magazyn, Ksiazek, slucham .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.07.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kiedyś pracowałam jako agent ubezpieczeniowy i jeden z moich klientów nazywał sie Mangus Patalong, ciażko mi było zachować powagę podczas wypisywania wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 08.07.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Mam znajomego o nazwisku Kufel, kiedyś doszło sytuacji gdy spotkał Pana... - dzień dobry - Piwko - dzień dobry - Kufel - proszę się nie nasmiewać z mojego nazwiska - ale to jest moje nazwisko - ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZEK 08.07.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Narcyz Gad. Bilans miał wyjść na "zero" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 08.07.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Moja nauczycielka od polskiego w szkole średniej nazywała się.. Ruchała. i tak też wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.07.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to ja też powiem Nasz hydraulik nosi nazwisko Chujeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 08.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 kiedys nazwisko moje szlacheckie na ski się kończyło , a teraz po mężu trochę się skróciło http://www.ewabaj.strefa.pl/grafika/galeria/zaba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts