madd 08.07.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Znajoma ma na nazwisko Żurek i kiedyś odbiera telefon, a tam.... - Dzień dobry. Zastałam panią Zupę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.07.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to ja też powiem Nasz hydraulik nosi nazwisko Chujeba No to tez z Cieszyna. Wojsko miałam z kpt. Hajkiem, który przedstawiając się wymieniał nazwisko i od razu dodawał...proszę nie mylić z Hu...iem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 08.07.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Pewien facet nazywał się ADOLF DUPA. Zamartwiał się tym bardzo, więc poprosił o zmianę. Kiedy w urzędzie zapytano go, jak chciałby się nazywać? Odparł: HENRYK DUPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 08.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Do pierwszej klasy w podstawówce chodził ze mną Piotrek Dupak, a jego brat nazywał się - Anioł Dupak. Dowiedziałem się wiele lat później że zmienili nazwisko na Dupiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.07.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Uczę w szkole i miałam 2 uczniów o śmiesznych nazwiskach...i to w jednej klasie: Plaskacz i Borciuch. Ciężko było na początku zachować powagę A znajoma mojej babci, która często ją odwiedzała miała nazwisko po mężu Kutasińska i wcale jej to nie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Humbaak 17.07.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 co do śmieszny nazw m - ści Kurewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 co do śmieszny nazw m - ści Kurewki Ja kiedyś przrjeżdżałam przez Kurejewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Kurczę, nie wiem czemu, ale rozbawia mnie jak mam dzwonić do pani Łechtańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.07.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 co do śmieszny nazw m - ści Coś Cię goniło? Zrobiłeś śmieszną nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.07.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 co do śmieszny nazw m - ści Kurewki Ja kiedyś przrjeżdżałam przez Kurejewy Znaczy się Szanowan Pani prawie pod Grajawo dojechała? Obok siebie jest tam miejscowośc Kurejwa i mniejsza (jak sama nazwa wskazuje) Kurejewka. Taktownie miejscowości Hujsko k. Przemyśla nie wspomnę. Niestety zbrodniczy rezim w 1957 przmianował tę miejscowość o malowniczej nazwie na Nowe Sady. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.07.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 co do śmieszny nazw m - ści Kurewki Ja kiedyś przrjeżdżałam przez Kurejewy Znaczy się Szanowan Pani prawie pod Grajawo dojechała? Obok siebie jest tam miejscowośc Kurejwa i mniejsza (jak sama nazwa wskazuje) Kurejewka. Taktownie miejscowości Hujsko k. Przemyśla nie wspomnę. Niestety zbrodniczy rezim w 1957 przmianował tę miejscowość o malowniczej nazwie na Nowe Sady. Szkoda. No własnie przypomniałeś mi, że gdzieś obok było w zdrobniałej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doris65 08.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A ja miałam kupić działkę w miejscowości Krowie Łąki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dobrze, że nie Krowie Placki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Do jedenej klasy chodzili uczniowie o nazwiskach : Milka i Świstak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.09.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jeszcze przypomniałam sobie jak małżonek opowiadał jak nad jednym wykopem przy drodze spotakali sie majstrowie z wodociągów, energetyki i gazowni. Pięknie się sobie przedstawili Bąk Mucha i Komar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dobrze, że nie Krowie Placki A bywali Wy tam?,że tak radość Was ogarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dobrze, że nie Krowie Placki A bywali Wy tam?,że tak radość Was ogarnia? Może je szczęsliwie ominęli i dlatego się cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 09.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 autentyk: (zmieniam imię bohatera) odwiedzamy służbowo pewną firmę, kierujemy się do dyrektora, który na wizytówce ma napisane Roman Jąder w recepcji ze śmiertleną powagą zawiadamiamy, że my do pana Romana Jądra ochroniarz z równie poważną miną odpowiada... Jądera... i wskazuje nam drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 09.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 na labolatoriach na uczelni o siódme poty przyprawiali nas panowie zwani "zimnymi" Grudzień, Mróz (trzeciego nie pamietam... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 09.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 przekazywałam kiedyś koleżance informację i podałam, że dzwonił do niej pan Mróz. Okazało się że facet nazywał sie Zmarzły Kontakty miałam rownież z Narcyzem Maślanką oraz z Danutą Burdelową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts