Mirek_Lewandowski 29.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Swego czasu miałem małe bum z, jak się okazało, Lewandowską Pan inspektor stwierdził, że nie będzie odszkodowania, bo stłuczka umówiona. Kowalski się nazywał. Poinformowałem gościa uprzejmie, że Lewandowskich jak psów, a Kowalskich to jak pcheł na tychże psach. Towarzystwo w inspektoracie głowy pod biurka powsadzało, Kowalski jakoś tak dziwnie poczerwieniał, ale odszkodowanie wypłacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 30.09.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 jest w mojej dalszej rodzinie ciocia, która 2 razy wychodziła za mąż raz za Murawskiego, a drugi raz za Mórawskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 a moja fryzjerka z domu Buczek ...po mężu tez ...Buczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 01.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Raz w życiu miałem przygodę związaną z moim nazwiskiem, której nie zapomnę. Na pewnym biznesowym spotkaniu witam się po kolei i nagle: ja - Lewicki a on - Prawicki. Zdebiałem. Moim kolegą w pracy jest W. GORYL - nawiasem mówiąc bardzo przyjemny jegomość. Ma rewelacyjnego maila: w.goryl@.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 a moja fryzjerka z domu Buczek ...po mężu tez ...Buczek I co? Posługuje się dwoma, bo zachowała panieńskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 02.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 a ja wlasnie dzis poznalam lektora jezyka angielskiego mopjego mlodszego brata (pan jest cudzoziemcem i jest czarnoskory i przesympatyczny!!! i nazywa sie: VIKTOR IGO (co oczywiscie brzmi identycznie sie jak imie i nazwisko słynnego Victora Hugo) Albo jak toyota Aigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 02.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 ja mam raczej długi zestaw bo 7 liter w imieniu i 9 w nazwisku ale uwazam (moze nie skromnie? ) ze nie razi ja mam 10 w imieniu i 14 w nazwisku-nigdy nie mieszczę sie w tabelkach pracowniczych-mój wiersz zawsze podwójny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaJak05 02.10.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Mam u siebie pracownika który nazywa się Sebastaian Paweł Bogdan...... Przy okazji wrzucę ksero dowodu.... Miałem ostatnio kontrolę [ niby rutynową ] i policmajster niby dla śmiechu zapytał mojego orła...." a które to nazwisko..." Zgadnijcie sami........ Odpowiedzi proszę kierować na adres..........na kartkach pocztowych........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.10.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 jest w mojej dalszej rodzinie ciocia, która 2 razy wychodziła za mąż raz za Murawskiego, a drugi raz za Mórawskiego... Już w szkole podstawowej, podobała mi się pewna panienka, ale byłem przekonany, że musze szukać takiej o takim samym nazwisku jak moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.10.2007 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Tomek, Gigancie, czemu Ty jeszcze nie spisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Mam u siebie pracownika który nazywa się Sebastaian Paweł Bogdan...... Przy okazji wrzucę ksero dowodu....l: Hm...a Pan Sebastian Paweł Bogdan ktory ma nieszczescie u ciebie pracowac wyrazil zgode na wstawienie ksera swojego dowodu na publicznym forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 03.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Z cyklu: Sebastian Paweł Bogdan - Jarosław Marek Zygmunt. Gdyby ktoś wrzucił skan czy ksero mojego dowodu do netu, miałby problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.10.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Które z tych trzech imion jest nazwiskiem?Cytat z jakiegoś filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 03.10.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Przypomniał mi się topic -przy okazji załatwiania róznych spraw urzędowo-bankowych natknęłam sie na pana o nazwisku Gapa. Podpis pana widniał na całej dokumentacji mojego pierwszego kredytu. Warto dodać, że dwa razy zdarzyło mu się wysłać do mnie omyłkowo korespondencję przeznaczoną do innej osoby (inne nazwisko ale mój adres uparcie wklejał). A dlaczego? -bo Gapa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.10.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Biatlonistka Małgorzata Ruchała: "Na pewno po ślubie nie będę nosiła podwójnego nazwiska, bo mój narzeczony nazywa się Piotr Bosko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Biatlonistka Małgorzata Ruchała: "Na pewno po ślubie nie będę nosiła podwójnego nazwiska, bo mój narzeczony nazywa się Piotr Bosko". ależ się idealnie dobrali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 mój mąż zna panią Kutasińską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 04.10.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Biatlonistka Małgorzata Ruchała: "Na pewno po ślubie nie będę nosiła podwójnego nazwiska, bo mój narzeczony nazywa się Piotr Bosko". ...Ruchała-Bosko ... rewela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.10.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Kurcze ale się ucieszyłam jak weszłam tutaj po długiej nieobecności. Myślałam,że nikt nie będzie chciał pisać a tu proszę . Bardzo sie cieszę,że wątek chwycił i jest się z czego pośmiać. Normalnie popłakałam się(ze śmiechu i ze wzruszenia też troszkę). Nie pomyślałabym,że są takie różne ,oryginalne ,śmieszne nazwiska. . Muszę Wam napisać,że po przeczytaniu postów przestałam przejmować się swoim nazwiskiem. Mój mąż pracuje w dużej firmie ale hoduje też świnie Działkę pod budowę domu wymierzał pan o nazwisku Cegła( bardzo sympatyczny zresztą). Wracając do świń. Mąż dzwonił kiedyś do weterynarza,żeby przyjechał do prosiaków.Weterynarz usłyszawszy nazwisko rozłączył się.Ja zadzwoniłam drugi raz i dopiero w tedy uwierzył,że to nie żarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.10.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Są śmieszne i oryginalne nazwiska ale są też śmieszne miejscowości. Mam rodzinę która mieszka w Gaci Pawęzowej. Niedaleko są świnice a zaraz po nich Chlewo. Ale to chyba materiał na inny wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts