Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jesteście uzależnieni od internetu?

SAVAGE7

Recommended Posts

W co się bawicie na necie? Macie jakąś odskocznię? Ja gram namiętnie w pingwiny :oops: . http://www.gry.pl/game42588.html

Żona się wścieka że tylko czekam na wolną chwilę aby przysiąść do klawiatury. Cholera uzależniłem się :evil: . Gra prosta jak budowa cepa ale mnie relaksuje. Macie jakieś swoje "hople"?

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zielonooka

Jeszcze nie trafiłaś na swoją grę i o tym nie wiesz ,że internet wciągaaaaaa . :D

Pozdr. :D

oczywiscie ze wiem ze wciaaaaga :)

ale jakos gry akurat nie

bardziej fora, grupy dyskusyjne itp. :) - z tym ze mnie tak bierze zwykle na pol roku, rok a potem sie nudzi - i przeskakuje na cos innego

kiedys na forum muratora bardzo duzo siedzialam , teraz na pewno mniej (choc tez mam rozne "fazy":))

ja mam skłonność do uzależnień - bo wszystko co przyjemne mnie uzależnia... 8)

ale przed komputerem siedzę długo tylko wtedy gdy się na coś uprę :oops: - kiedys siedziałam non stop cały dzień i całą noc grając w Duke'a - bo chciałam udowodnić mężowi że Ja, Kobieta przejdę pioziom dalej niż on :wink: :oops: :wink: :lol:oczywiście udało mi się i około 5 nad ranem postanowilam tym szczęściem sie z nim podzielić :oops: a co...niech sobie nie mysli ze jak kobieta i beztalencie informatyczne to szczelac z łuku nie potrafi :evil: :wink:

kiedys na forum muratora bardzo duzo siedzialam , teraz na pewno mniej (choc tez mam rozne "fazy":))

"WSZECHOBECNA" nie wzieło sie z absencji forumowej ;-)

nie, aczkolwiek jest mocno naciagane - bo bywam (bywalam) wlasciwie w watkach :psycholog (najczesciej), zwierzeta, porady,kacik zapalencow, uwagi o forum, projekty i bardzo sporadycznie ankiety tudziez wymiana doswiadczen

no ale jakos widocznie sie rzucilam oczy i "zostalam uhonorowana" :wink: