SAVAGE7 21.09.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 W co się bawicie na necie? Macie jakąś odskocznię? Ja gram namiętnie w pingwiny . http://www.gry.pl/game42588.html Żona się wścieka że tylko czekam na wolną chwilę aby przysiąść do klawiatury. Cholera uzależniłem się . Gra prosta jak budowa cepa ale mnie relaksuje. Macie jakieś swoje "hople"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 22.09.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 ja na pewno nie jestem uzalezniony .... dopiero 2,30 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.09.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 swego czasu sporo grałam w remika na wp z kolegami dorobiłam się golda ale już mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.09.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 22.09.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ja też nie.I ciekawostka, wogóle nie gram w gry komputerowe.Kiedys grywałem w kultowe gry.Późniejsze gry to już wszystko na jedno kopyto.Tylko obrazki inne.Acha, gram w jedną: Alle... coś tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.09.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Mam na imie Krzysztof byłem interoholikiem , po rozpoczeciu budowy przeszło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.09.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 NIEEE skąd taki pomysł jak tylko mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 25.09.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 http://www.americasarmy.com kazdy kogo znam i kto sprobowal tej gry, gra w nia do dzis (bedzie juz z 5-6 lat ) i jak tu nie byc uzaleznionym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.09.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 To na wszelki wypadek NIE wejdę na tę stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.09.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 weszłam, sprobowałam zagrać w ogóle mnie to nie wciagneło moze dlatego ze to "chłopska" a nie "dziewczyńska" gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.09.2007 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 weszłam, sprobowałam zagrać w ogóle mnie to nie wciagneło moze dlatego ze to "chłopska" a nie "dziewczyńska" gra? a pingwinów "próbowałaś"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.09.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 nie wiem jakich "pingwinów" takich co sie wali maczuga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 27.09.2007 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 nie wiem jakich "pingwinów" takich co sie wali maczuga ? w pierwszym poście podałem linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 zielonooka Jeszcze nie trafiłaś na swoją grę i o tym nie wiesz ,że internet wciągaaaaaa . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.09.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 nie wiem jakich "pingwinów" takich co sie wali maczuga ? Biedne pingwiny. Może jest jakaś gra z kaczorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.09.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 zielonooka Jeszcze nie trafiłaś na swoją grę i o tym nie wiesz ,że internet wciągaaaaaa . Pozdr. oczywiscie ze wiem ze wciaaaaga ale jakos gry akurat nie bardziej fora, grupy dyskusyjne itp. - z tym ze mnie tak bierze zwykle na pol roku, rok a potem sie nudzi - i przeskakuje na cos innego kiedys na forum muratora bardzo duzo siedzialam , teraz na pewno mniej (choc tez mam rozne "fazy":)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.09.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 kiedys na forum muratora bardzo duzo siedzialam , teraz na pewno mniej (choc tez mam rozne "fazy":)) "WSZECHOBECNA" nie wzieło sie z absencji forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 28.09.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ja mam skłonność do uzależnień - bo wszystko co przyjemne mnie uzależnia... ale przed komputerem siedzę długo tylko wtedy gdy się na coś uprę - kiedys siedziałam non stop cały dzień i całą noc grając w Duke'a - bo chciałam udowodnić mężowi że Ja, Kobieta przejdę pioziom dalej niż on :lol:oczywiście udało mi się i około 5 nad ranem postanowilam tym szczęściem sie z nim podzielić a co...niech sobie nie mysli ze jak kobieta i beztalencie informatyczne to szczelac z łuku nie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.09.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 kiedys na forum muratora bardzo duzo siedzialam , teraz na pewno mniej (choc tez mam rozne "fazy":)) "WSZECHOBECNA" nie wzieło sie z absencji forumowej nie, aczkolwiek jest mocno naciagane - bo bywam (bywalam) wlasciwie w watkach :psycholog (najczesciej), zwierzeta, porady,kacik zapalencow, uwagi o forum, projekty i bardzo sporadycznie ankiety tudziez wymiana doswiadczen no ale jakos widocznie sie rzucilam oczy i "zostalam uhonorowana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 02.10.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 W 100% tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts