veryAnka 08.04.2011 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 i niby od internetu ale też i od konkursów, w między czasie jak siedzę w pracy przeglądam różne strony i czasami trafiam na coś sensownego, na przykład http://www.chiquita.eu/pl/pl/7marzen.html to próbuję swojego szczęścia, bo już parę razy udało mi się wygrać różne rzeczy, a i dzieciaki się cieszyły, bo kiedyś cały zestaw zabawek był i to jak znalazł pod choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maruun2 08.04.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a ja jestem uzalezniony od budownictwa i od niedawna rowniez forum budowniczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.04.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Od internetu nie jestem uzależniona i gdy przez parę miesięcy nie mieliśmy netu w domu to wcale za nim nie tęskniłam i miałam czas na czytanie...książek. ale forum muratora uzależnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 10.04.2011 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Jakies 10 lat temu zdarzalo sie przesiadywanie cala noc. Najbardziej pocieszona byla ledwo poslubiona zona. Do pewnych rzeczy trzeba dorosnac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senpo 06.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja jestem uzależniona od komputera i internetu, ale pracuje korzystając z komputera i z tego się to wzięło. Poza tym mam bardzo wiele stron internetowych ulubionych, for, oglądam filmy online. Ciężko mi obecnie wytrzymać jeden dzień bez komputera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magarac 09.07.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 A grał ktoś z Was w Plemiona? Kiedyś byłem tak wkręcony, że w zasadzie zajmowały mi całe dnie... I noce w sumie też. BTW to jest świetna gra - uczy myśleć strategicznie, działać w grupie. Wirtual po pewnym czasie miesza się z realem. Od uzależnienia uratowało mnie budownictwo - wyjechałem do pracy, zastępca w grze był kiepskim graczem, rozkradli mi wioski, plemię się rozpadło... Ale miło wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 27.07.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Wszyscy w rodzinie i znajomi twierdzą ,że tak , ale ja uważam ,że nie .Dlaczego?? Bo jak tylko mam czas to wyjeżdżam i zostawiam komputer i internet w spokoju . Najchętniej i jeśli byłoby to możliwe to wyjechałbym w jakieś ciche piękne miejsce bez internetu i został tam na zawsze .A w plemiona gram nieprzerwanie od 5lat. Tak samo jak w The Crims , Mafia Wars itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 04.09.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Wchodzę prawie codziennie w Internet,ale tak na 4-5 godzin,a czasami jest dzień,kiedy nie włączam komputera.Lubię poczytać sobie różne ciekawostki,plotki,czasami jakieś bzdury.Czy to już uzależnienie?.E,chyba jeszcze nie.Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts