Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie..... kilka miesiecy temu pisałem tutaj po raz pierwszy....cieszac sie

Z Wami ze w koncu wybrałem projekt który najbardziej odpowiadał i pasował do moich potrzeb i marzen!!! Jak sami wiecie zbieranie i kompletowanie papierów to chyba najbardziej denerwujący etap budowy...!

Dzieki Bogu lada moment bede miał wszystko. Jednak nie marnowałem czasu i zrobiłem sobie wode na działce :D :D

Wiecie co....zazdroszcze Wam jednego!!! NIe zgadniecie czego....!!!

Zadzroszce Wam ze budując i pisząc te posty ciagle czytam..." my z mężem" " my z zoną" " rozważalismy" ," zrobimy" itd itd.To super ze Was cieszy budowa ze robicie to razem ze macie o czym rozmawiac co planowac!!

TAT TAK mam zone mam dzieci 2 kochane coreczki.... ale niestety zona sie nie interesuje budową, nic a nic... dlaczego???? od 15 lat jestesmy malzenstwem ale zyjemy obok siebie...mozna powiedziec jest ktoś ale nie ma tego czegoś.........oj chyba sie zapedziłem nie w temat!!!!pozdrawiam was wszystkich budujacych LOBELKI. Ja zaczyna na wiosne!!!Trzymajcie sie RAZEM

Formir..to czy jesteś pewien, że chcesz budować ten dom? Dla kogo? Dla rodziny, której mówisz,że nie bardzo masz.....? Różne są sytuacje w życiu i nie jestem po to, by wychylać się z radami, ale czy brałeś pod uwagę, ze skoro jest pustka między wami, to może się okazać, że po wybudowaniu domu, sam z nim zostaniesz...albo co gorsza....żona z nim zostanie :-? Może warto powalczyć o was zamiast najpier o dom?

no i w ten sposób zrobił nam się tu kątek psychologiczny 8)

pozdrawiam