formir 21.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witajcie..... kilka miesiecy temu pisałem tutaj po raz pierwszy....cieszac sie Z Wami ze w koncu wybrałem projekt który najbardziej odpowiadał i pasował do moich potrzeb i marzen!!! Jak sami wiecie zbieranie i kompletowanie papierów to chyba najbardziej denerwujący etap budowy...! Dzieki Bogu lada moment bede miał wszystko. Jednak nie marnowałem czasu i zrobiłem sobie wode na działce Wiecie co....zazdroszcze Wam jednego!!! NIe zgadniecie czego....!!! Zadzroszce Wam ze budując i pisząc te posty ciagle czytam..." my z mężem" " my z zoną" " rozważalismy" ," zrobimy" itd itd.To super ze Was cieszy budowa ze robicie to razem ze macie o czym rozmawiac co planowac!! TAT TAK mam zone mam dzieci 2 kochane coreczki.... ale niestety zona sie nie interesuje budową, nic a nic... dlaczego???? od 15 lat jestesmy malzenstwem ale zyjemy obok siebie...mozna powiedziec jest ktoś ale nie ma tego czegoś.........oj chyba sie zapedziłem nie w temat!!!!pozdrawiam was wszystkich budujacych LOBELKI. Ja zaczyna na wiosne!!!Trzymajcie sie RAZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynka 21.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Formir..to czy jesteś pewien, że chcesz budować ten dom? Dla kogo? Dla rodziny, której mówisz,że nie bardzo masz.....? Różne są sytuacje w życiu i nie jestem po to, by wychylać się z radami, ale czy brałeś pod uwagę, ze skoro jest pustka między wami, to może się okazać, że po wybudowaniu domu, sam z nim zostaniesz...albo co gorsza....żona z nim zostanie Może warto powalczyć o was zamiast najpier o dom? no i w ten sposób zrobił nam się tu kątek psychologiczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts